STORE nyheter!

Jeg har kjøpt gave til meg selv! Rett og slett gaver til meg selv fordi jeg har gjort store fremskritt den siste tiden ❤️ Det er vell innafor når ingen andre kjøper 😂

Siste tilskuddet i familien

Jeg har slutta og røyke på 32 dagen og i går fikk jeg telefonen som endret hele fremtiden! ❤️ Jeg har fått meg jobb som erfaringskonsulent på rusposten! For ett menneske som meg med min bagasje er dette det desidert største som kan skje.

Julevinduet er offisielt ferdig og på grensen til overpyntet

Jeg har delt masse om arbeidet i hjemmet med dere og prosessen med og lage oss ett hjem ❤️ Jeg sier hele tiden at jeg føler at fremtiden er lys for oss to men denne nyheten førte til at fremtiden ble ett hakk enklere og forholde seg til.

Jeg fikk blomster da jeg deltok på temakveld i går i Sogndal.

På under 2år har jeg snudd verden helt opp ned, forandret alt i livet og gjort alt i min makt for og endre kursen, nå føler jeg at jeg sitter i førersetet, nå føler jeg at jeg har kontrollen over livet mitt igjen og sammen klarer vi absolutt alt vi bestemmer oss for.

Jeg er nok verdens lykkeligste menneske akkurat i dag ❤️

 

Liker du denne bloggen? 

 

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

14 kommentarer

Siste innlegg