BRÅSTART!

Det er ikke regn dette her, det høljer ned!
Jeg fikk en bråstart på dagen og måtte kjøre min kjære på jobb. Sikkert like greit og starte tidlig og presse seg igang. Gårsdagen var ingen lett sak og komme seg igjennom men jeg er som katter flest og lander alltid på beina. 

I mitt eget hode er jeg tøffere en jeg egentlig er og går på smeller etter smeller uten og egentlig og bli særlig redd av dem, dem sier at brent barn skyr ilden men jeg hopper like gjerne oppi bålet om dere skjønner hva jeg mener. 

Å gå igjennom barnevernspapirene tok det beste av meg, men det er noe som bare må gjøres. Jeg husker bare 50% av livet da, det er mye og ta innover seg men også mange brikker som skal på plass og det eneste jeg ikke har gjort til nå er og konfrontere den mørkeste tiden av mitt liv. 

I dag skal jeg også til psykolog og jeg gleder meg faktisk, jeg har brukt han siden jeg sluttet og ruse meg og har fått god hjelp i disse samtalene, det er mange traumer og det ligger sikkert mange år med terapi foran meg, men jeg er ikke typen til og gi opp.

Det er torsdags morgen og jeg tar bokstaveligtalt en dag av gangen, akkurat nå må jeg ta en time av gangen og har innsett at denne prosessen er langt lenger en jeg trodde på forhånd. Det er enkelt og tenke at så fort man kutter rusen blir alt bedre, jeg er glad jeg ikke visste om alt dette på forhånd og heldigvis får vi ikke mer en vi kan bære.

Ønsker dere alle en fin dag uansett vær, tusen hjertelig takk for all støtten dere gir meg og styrken. Dere er helt vesentlige for meg og jeg kunne ikke vært dere foruten. 

 

 

Liker du denne bloggen? 

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

6 kommentarer

Siste innlegg