Sendt hjem for og dø

Det høres dramatisk ut og det føles likeså! nå er det rett før jeg gir opp alt og jeg har grått siden jeg forlot tannlegekontoret. 

Etter å ha drenert og fått ut mye puss ble jeg sendt hjem med en ny resept på penicillin og jeg føler jeg blir sendt hjem for og fortsette og verke til jeg faktisk blir gærn. På tross av at hun fikk ut masse puss og det burde hjelpe er jeg like hoven og vond i munnen som før timen. Om man har hatt ett rusproblem og er ærlig om dette viser det seg å straffe seg i enkelte sammenhenger, akkurat nå føler jeg meg skikkelig straffet. 

 

 

 

 

Det jeg fikk vite i dag var at cysten har en sammenheng med tannen som nå verker og dem har fått fremskyndet operasjonen til i slutten av denne måneden, jeg kan ikke akkurat si at dette hjelper meg særlig akkurat her jeg ligger og knasker på paracet og ibux som overhode ikke hjelper. 

 

Usj for en dag! usj for en uke! nå har jeg slitt med dette i 11 jævlige dager og har ikke tid til dette nå som jeg skulle kose meg over nyejobben.

 

Jeg lurer på om det faktisk talt er mulig og gå ifra vettet på grunn av tannpine? 

 

 

 

 

Lyst og følge oss videre? 👇

Liker du denne bloggen? 👇

 

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

 

18 kommentarer

Siste innlegg