Måløy i mitt hjerte

Når byen jeg bor i viser seg fra sin beste side som i dag kribler det ekstra i kroppen og i hobbyfotografen jeg har blitt!
Alle som kjenner meg vet at jeg alltid har hatt ett love/hate forhold til hjemstedet mitt og når jeg rusa meg kunne jeg ikke fordra plassen. Nå innser jeg at det var meg selv som distanserte meg ifra samfunnet rundt meg og at man blir møtt som man møter mennesker rundt seg, alt lå i meg selv og etter at jeg sluttet og ruse meg og var helt fullstendig ærlig så har jeg møtt ingenting annet enn forståelse og omtanke ifra samfunnet jeg alltid har stått utenfor.
Jeg føler meg heldig som får bo på ett så trygt sted som Måløy faktisk er, og menneskene rundt har gitt meg motet til å fortsette når jeg mest av alt vil gi opp.
Man kan si hva man vil om småplasser men jeg har møtt massiv støtte og oppmuntrende ord ifra mennesker jeg aldri trodde ville bry seg ❤️ Måløy i mitt hjerte ❤️

 

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Jeg har oppdatert gruppa jeg har til bloggen på Facebook! Her vil jeg poste alle nye innlegg slik at det blir lettere og følge med! Meld dere gjerne inni denne gruppa ved å klikke på linken! ❤️https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg