Jeg er livredd!

Reklame | Ellos.no

Panikken har begynt å bre seg utover meg, og nervene mine spenner seg skikkelig, jeg frykter å mislykkes, gjøre noen feil og stryke. Prestasjonsangsten min tar overhånd her jeg sitter, og jeg er så spent at jeg holder på å dø.

Jeg har jobbet så vanvittig hardt for dette, og brukt lang tid! Korona har utsatt alt av kjøretimer, teori og oppkjøring, så jeg har fått mye langkjøring, for å si det mildt. Jeg måtte tilogmed sette opp kilometerstanden på bilen min, da jeg kjører lengre enn de fleste drosjer, og har vært både i Oslo, Lillehammer og alle stedene rundt her, mange ganger 🙂

Nå har jeg kjørt så mye igjennom lærekjøring, så jeg er nesten litt lei av å kjøre bil, og DET skal litt til for jeg har hatt ett ønske om å bo i bilen, iallefall den første tiden. Jeg vet faktisk ikke hva jeg skulle gjort uten bilen og jobben mot lappen når jeg var full i steorider og måtte holde koken oppe hele døgnet. Den har hjulpet meg til å finne roen når alt raser rundt meg, det er der jeg finner fokus og fred, og alle disse positive tingene ved å ha bilen bare vokser og vokser. Jeg ANER ikke hvordan jeg klarte meg uten før! 

Jeg føler jeg har vært en ansvarlig alkis, som aldri har tenkt tanken på å ta lappen, for å ikke snakke om å ha bil på huset, jeg har ikke stolt på meg selv nok til å ta dette voksne steget, fordi jeg har vært mine problemer bevisst, og rus og bil har ingenting isammen å gjøre. Jeg kunne ønske jeg var like ansvarlig på alle de andre områdene i livet også. 

Bilen og lappen gir meg en frihet, til å gjøre det jeg vil. Den gir meg muligheten til å reise rundt og lære mer om dette jeg brenner slik for, jeg får også muligheten til å reise rundt og besøke andre grupper som driver med det samme som meg. Jeg blir kjent med så mange nye, som har spennende historier og berette om, og det som gir meg mest av alt er å høre andre som har samme utfordringer som meg selv.

Det at jeg får lappen, gagner dem rundt meg også. Jeg har to foreldre jeg ønsker å gi mange opplevelser til, og besøke steder dem ikke hadde hatt muligheten til før. Jeg får også kjøre til samvær med barna mine, og den første turen kommer til å bli helt magisk! I min egen bil, med lappen og rusfri, hvor stolt er det mulig å bli? 

Jeg føler plutselig at jeg sitter i en situasjon der jeg kan yte noe, at jeg faktisk ikke har så mange problemer i livet mitt, så jeg har faktisk plass til andre og viktige ting. Å vise barna at jeg klarer meg, er nok det som står meg nærmest, at jeg har klart dette livet som jeg skulle hatt ifra starten av, og at jeg har lært min lekse, som dem også kan lære en ting eller to av 🙂 

Dere aner ikke hvor spesielt dette her er for meg! Noe som har vært helt utenfor rekkevidde for meg i så mange år, og som på en måte er ett bevis på at man er voksen. Endelig har jeg muligheten til å ta ett stort nytt steg mot normaliteten, men det er fryktelig skummelt på samme tid! Wish me luck peps! På tirsdag er det ingen vei tilbake, da er det vinn eller forsvinn og jeg skal opp til den store eksamen! Så mange måneder med hard jobbing skal testes, og jeg får beskjeden om jeg er god nok på å kjøre bil, eller ikke 🙂 

Jeg har fått en del spørsmål om jeg kommer til å dele dato på bloggen, og har blitt rådet til å ikke gjøre det for å ikke legge så stort press på meg selv. Jeg tenker at jeg har vært åpen og ærlig om værre ting enn akkurat dette, og om jeg stryker, så må jeg bare øve enda mer, og verden går ikke under av den grunn 🙂 dette er bare ett av hundre steg jeg må ta, og det er like greit å bare kaste seg i det, og ta utfordringen..

 

Klær fra Ellos som jeg anbefaler varmt videre til dere! Her med varemerkene som er populære her i huset! <3

Adidas Shoes//Kari Traa

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg