Im back!

I dag har jeg vært ute og kjørt og tatt bilder, jeg har sett vakre ting og har kjent denne iveren når jeg ser noe helt spesielt! denne iveren som har vært borte en stund nå men som er tilbake for fullt, denne eventyrlysten og rett og slett lysten til å leve. Endelig er jeg tilbake og fy fader så godt det er å ha det godt etter en så jævlig periode!

Denne perioden med nedstemthet har vist meg akkurat hvordan det var for meg og leve før, jeg hadde det slik konstant over flere år, dette tapet av lysten til og oppleve, leve rett og slett. Nå når jeg har hatt det så bra i denne rusfrie tilværelsen så har jeg alltid visst at disse dårlige dagene går over, at det ikke er permanent og at lysten og iveren inni meg snart er tilbake. Det er rett og slett godt og leve på slike dager!

På slike dager som dette der vi kjører rundt og knipser bilder føler jeg meg så mektig og sterk! det er vanvittig rart og føle seg så svak og i neste øyeblikk føle at man kan erobre hele verden aleine, men jeg regner med at det er slik livet kommer til å være en stund fremover. Jeg har traumer helt tilbake til jeg var veldig liten, det er ett helt stort lager med opplevelser som har preget meg som menneske som jeg nå tar tak i… Jeg kan ikke forvente og være lykkelig hele tiden men så lenge jeg har det ok, er det helt greit for meg!

Vi har i dag satt bilen inni en hall og har støvesugd og vasket den innvendig, så nå er den skinnende ren og pen. Jeg er så mektig inponert over denne bilen min som kommer seg overalt mens andre sliter, jeg er så stolt over at jeg kunne kjøpe denne og ikke minst kjøre den lovlig i en alder av 32år! personlige mål er viktig for fremgang og for og unngå stillstand.

Vi har rett og slett hatt en helt fantastisk søndag og jeg håper den bare varer og varer! det føles så lenge siden jeg hadde denne driven inni meg og denne motivasjonen til og bare være til. Jeg har savnet det.

 

Imens andre klager på snøen finner jeg den fantastisk! alt ser vakkert ut rett og slett. Håper dere har hatt en fantastisk søndag kjære lesere! <3 Det har jeg!

 

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Jeg har oppdatert gruppa jeg har til bloggen på Facebook! Her vil jeg poste alle nye innlegg slik at det blir lettere og følge med! Meld dere gjerne inni denne gruppa ved å klikke på linken! ❤️https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg