Helt uperfekt

Det er noe jeg er helt overbevist om, og det er at livet aldri kommer til og bli perfekt! det kommer alltid til og komme store utfordringer kastet rett i trynet mitt, og jeg kommer alltid til og falle nedi disse fallgruvene, den siste tiden har vist meg at jeg har mange spøkelser og ta tak i nå som rusfri, som jeg alltid bare har skjøvet bort og ikke ønsket og forholde meg til. Nå må jeg rydde opp i alt jeg har fortrengt med rusen som hjelpemiddel. Det er ingen tvil i hjertet mitt om jeg er villig til og ta denne kampen, jeg må ta den kampen for og klare og komme meg videre. 

Jeg vil ikke si at jeg har vært svak tidligere, men jeg har rømt ifra problemene mine og ikke ønsket og rote i fortiden. Det har vist seg og bli fatalt for meg og vende meg og unngå og se bakover for og komme meg fremover. Det er så mange traumer som må bearbeides, ellers vil disse komme tilbake og dra meg ned når jeg minst venter det. Jeg er fullstendig uperfekt og vet at livet ei heller blir det, jeg er bare ute etter og ha det godt og greit med meg selv.

Det eneste perfekte her i verden er barna mine og alle menneskene rundt meg som holder ut med meg, også i disse tidene der alt raser. Jeg har heldigvis mange raringer ved min side, og jeg føler meg på en måte perfekt sammen med dem, jeg føler meg lik og verdig, jeg føler meg ikke lenger annerledes og rar. På en måte er det perfekt oppi det uperfekte. Det eneste perfekte her i verden er kjærligheten man føler for menneskene rundt seg, og tilliten man etterhvert klarer og gi, det eneste som er perfekt i denne kalde verden er omsorgen vi viser hverandre når vi har det vondt og når man innser at man er viktig for noen.

Også på dårlige dager er det mulig og grave frem noe varmt og godt og tenke på.

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Om dere liker denne bloggen og har lyst og følge med videre så har jeg laget en gruppe til bloggen der jeg poster alle nye innlegg og små overaskelser! meld dere inn via linken her og vær med meg videre i denne rusfrie tilværelsen!  ❤️https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg