Hangover!

Reklame | Ellos.no

I dag våknet jeg igjen og trodde jeg hadde vært på fest hele natten og følte fyllesjuka på kroppen, og da drømmer man drømmer som er virkelige, når man tar med seg drømmer ut i realiteten. Jeg føler meg iallefall litt fyllesjuk akkurat nå! Det var heldigvis nok en drøm om fest og morro, og bare underbevisstheten min som gir meg ett skikkelig puss! Jeg merker på hele kroppen at jeg var mer aktiv i går enn jeg har vært tilsammen på over en uke, og er stolt over alt vi fikk gjort <3. Det var så deilig å våkne i dag og se alt som ble gjort, for det er så lenge siden iallefall jeg har fått gjort noe som helst annet enn å kjøre bil og ligge her på sofaen og se tv.

Det er helg folkens! Og denne helgen har jeg skikkelig helgefølelse, og det er hærlig etter så mange uker der alle dager har vært like, og helgene har ikke vært noe spesielt! Det er merkelig hvordan alt har forandret seg, da helgene før bare handlet om enda flere dager å drikke på, og dagene smeltet fullstendig inni hverandre, mesteparten av tiden ante jeg ikke en gang hvilken dag i uka det var, og kunne bare glemme å vite hva datoen var, jeg hadde fullstendig mistet kontrollen over alt, også meg selv. Jeg føler meg frisk nå i forhold til før, og jeg føler meg veldig dum som lot det gå så langt som det gikk. Jeg har lært meg at jeg ikke kan gjøre noe med fortiden min, og jeg må leve med alle valgene jeg tok den gangen, så lenge jeg gjør noe med fremtiden. Det var godt å gi slipp på denne fortiden, for dere aner ikke hvordan det var å gå og hate seg selv så intenst hele tiden, og hvor deilig det var da jeg stoppet! Man får så mye mer utav livet når man slutter å klandre seg selv, og hate seg selv for alt som har skjedd. Det er så mye mer konstruktivt og tørre å være glad i seg selv tross alt man har gjort, og man får bygget seg oppigjen om man stopper og klandre seg selv hele tiden. Jeg orker ikke å leve ett eneste sekund lenger med følelsene jeg hadde før, og er glad disse drømmene bare er en liten forsmak på den tiden jeg aldri går tilbake til.

Vi har så mye fritid, og vi er i den heldige situasjon at vi ikke har noen forpliktelser , og kan gjøre akkurat hva vi ønsker. Det er nok i flust med mennesker som har det mye værre enn oss akkurat nå, og jeg føler meg dum når jeg klager på småtingene mine. Det kunne vært så alvorlig mye værre. Denne selvransakelsen jeg har vært igjennom har gjort meg til ett bedre medmenneske, jeg har funnet tilbake til de gode egenskapene og verdiene som jeg setter pris på ved ett menneske, og jeg har blitt kjent med meg selv helt på nytt. Det føles fantastisk og gå fremtiden i møte med denne nye kontrollen og alt jeg har å yte, for mennesker jeg virkelig bryr meg om!

Jeg skal nyte denne Lørdags morningen med kaffekoppen og tv så jeg våkner og får noe utav denne deilige dagen også!

Ha en magisk Lørdag kjære lesere <3

Masai//Saint Tropez//Polecat//Ellos

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg