Fullstendig uten filter

I dag er første dagen på lenge vi har hatt tid til og fokusere på de tingene som er viktige for oss, nemlig huset vårt og hagen utenfor. Jeg har vist at jeg er handy når jeg ønsker det, og at ryggen ikke setter grensene, men meg selv og hva jeg velger og få til! med god hjelp ifra min kjære så klarer jeg faktisk akkurat det jeg selv vil.

Det er varmt ute i dag! varmt nok til at jeg har kastet klærne og min kjære tok bilder av meg i aksjon, før hadde jeg aldri delt slike bilder men jeg har sagt at jeg er uten filter og må nesten stå for det. 

Hagen er pappas arbeide og det er han som har tatt kontrollen der, nå er han på sykehus og i går opererte han kneet som var delt i to etter ett fall. Han har nå vært på sykehuset i lang tid fordi sårene hans etter fallet måtte gro før dem kunne operere.

Jeg har tatt avstand til pappaen min over en periode nå fordi dette skjedde i beruselse, jeg har satt grenser for meg selv og har kontakt på mine premisser, jeg tror faktisk at fremtiden kan bli av den rolige sorten om vi bare samarbeider og kommuniserer med hverandre på en sunn måte. Som alle andre har sagt så er det faktisk ikke mitt ansvar, han tar sine egne valg men i bunn og grunn så er vi en familie 🙂

Håper dere har hatt en like fin lørdag som jeg har hatt til nå! noen dager er det bare godt og være til! Jeg har fått på meg klærne og har tatt en timeout inne i stua.

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Om dere liker denne bloggen og har lyst og følge med videre så har jeg laget en gruppe til bloggen der jeg poster alle nye innlegg og små overaskelser! meld dere inn via linken her og vær med meg videre i denne rusfrie tilværelsen!  ❤️https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg