FULLSTENDIG krise

Det forundrer meg at dette her ikke skjedde rett før jul og nå har jeg ingenting å skylde dette på heller, det er bare en stor ulykke og det bekymrer meg for hva som skjer videre med denne saken. Det har vært lekkasje på doen i 3etg som igjen har gått nedover til strømskapet våres, og vi har vært uten strøm i hele dag. Strømskapet er tørket opp av en proff og det som er ødelagt er erstattet med nytt, men ingen vet tilstanden til veggen og hvor mye vann som faktisk er mellom badet og kjelleren. Dette har pågått lenge uten at vi har visst dette, og jeg er glad vi har forsikring og håper og ber til høyere makter om at dette ikke blir en dyr affære, det er det siste vi trenger.

Det værste med hele situasjonen er pappa som ikke er på topp, og som helst ikke skal fryse så i dag har vi hatt den bekymringen hengende over oss. Gleden var stor når strømmen kom tilbake, men det skal ingenting for at den smeller ut igjen og forsikringsselskapet kommer ikke før MANDAG. Nå går vi på nåler og har kjøpt inn ved i tilfelle vi blir sittende uten igjen, og det forundrer meg at elektrikere og rørleggere ikke har døgnvakt når krisen er ett faktum! vi har hatt en urolig natt og ikke funnet hjelp noensteder og måtte vente helt til i dag for å få dette fikset, hva om dette var en stor lekkasje og hele huset ble ødelagt, hadde det vært døgnåpen hjelp da? 

Jeg går på nåler i dag, og ikke bare fordi vi har vært uten strøm og dramaet rundt dette, men jeg har heller ikke fått svar på blodplatene mine 🙁 jeg har fått svar på alle andre verdier i kroppen, men trumbocyttene uteblir og det bekymrer meg. Disse verdiene bruker å komme med resten, så at akkurat denne uteblir og drar ut i tid setter en skikkelig støkk i meg og jeg føler meg virkelig ikke bra. Jeg er ikke personen som sover på dagtid men de siste dagene har jeg sovet mesteparten av døgnet og har vært slapp og kraftløs i kroppen. Jeg går rundt og håper at det bare er jula som har tatt det beste av meg og at denne høytiden gjør meg slapp, men nå begynner jeg virkelig å lure. Jeg er ikke typen til å ha helseangst, men at dette drar ut i tid gjør at jeg blir paranoid og tror jeg virkelig er syk. Jeg håper resultatene kommer snart slik at jeg kan senke skuldrene og tenke på gruppa i kveld! 

Om jeg hadde rusa meg, så hadde jeg ikke vært opptatt av slike hverdagslige kriser som dette, da hadde jeg bare sust i min egen boble og det eneste som hadde vært problemstilling jeg var villig til å ta hensyn til var om ølsalget var åpent igjennom hele julen og nyttår. Verden er forunderlig, ting er i forandring, også bekymringene. En dag av gangen!

Jeg har oppdatert gruppa jeg har til bloggen på Facebook! Her vil jeg poste alle nye innlegg slik at det blir lettere og følge med! Meld dere gjerne inni denne gruppa ved å klikke på linken! ❤️https://www.facebook.com/710870607/posts/10164544614325608/?d=n

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg