En real drittdag!

Jeg tenkte igjennom hvilken overskrift på innlegget som kunne passe denne dagen og det eneste jeg kom på var dette, det er en av disse dagene som bare flyter ut i suppa og som man helst bare vil legge bak seg og glemme og det er på disse dagene jeg blir ekstra takknemlig for det livet jeg har skapt rundt meg og som holder meg oppe på disse dagene der alt bare er dritt. 

Det er overhode ikke meningen og være negativ, men akkurat i dag er alt negativt og jeg makter ikke å pakke ting inni sølvpapir og er ikke typen til å legge skjul på akkurat hvordan jeg har det lenger. Av og til er det helt greit og si åpent og høyt at man ikke har det bra og at alt bare stritter imot! det er noe befriende med å si det høyt isteden for å bare tenke det i sitt eget hode. 

Det som forundrer meg mest med disse dagene der alt bare er dritt er at jeg ikke kjenner på dette suget eller tankene på alkoholen, før hadde jeg tenkt rus med en gang noe gikk meg imot men nå tenker jeg bare at en fyllesyke ville forkludret livet enda mer og gjort alt bare enda mer komplisert og vanskelig, og det er det siste jeg behøver akkurat nå. Jeg ville trodd at jeg ville søkt etter rusen og pausene på disse drittdagene men heller tvert imot tenker jeg mer på alkoholen i gode stunder. 

Jeg har snakket med lege i dag og det er ingenting fysisk som feiler meg og eneste forklaringen jeg kan komme på er denne traumebehandlingen jeg har startet med, den har visst gått innover meg mer en jeg ville innrømme og den stjeler ufattelig mye energi. Jeg føler at jeg ofte faller helt nedi kjelleren for så og være ovenpå noen dager før det bærer løst nedi kjelleren igjen, jeg regner med det er normalt og bli litt “ustabil” når man driver på med en så intens behandling og jeg er ingen overmenneske som takler alt like godt og har innfunnet meg med at det er greit og ha noen drittdager innimellom så lenge man ikke glemmer alle disse positive tingene rundt en.

Hele denne prosessen har lært meg at ting tar tid og jeg er rastløs av natur, jeg tror jeg har kommet lengre enn jeg har helt til jeg står der igjen og blir skuffet over meg selv.. Alle disse turene nedi kjelleren og jobben for å komme seg oppigjen har blitt en vane her i gården og jeg er egentlig veldig klar over disse turene, jeg kjenner på meg når det kommer en ny runde og kan forutse ganske mange ting. Jeg blir godt kjent med meg selv men må bli flinkere til å godta at jeg bare er ett menneske, ett menneske som har gått igjennom en del kriger og jeg behøver og ta hensyn også til meg selv.

Dagens lærdom: Det er faktisk helt greit og ha en drittdag innimellom!

Jeg har ingen interesse av å ta bilder av meg selv og publisere på åpen blogg i dag, rett og slett så bruker gamle bilder!

 

Jeg har oppdatert gruppa jeg har til bloggen på Facebook! Her vil jeg poste alle nye innlegg slik at det blir lettere og følge med! Meld dere gjerne inni denne gruppa ved å klikke på linken! ❤️https://www.facebook.com/710870607/posts/10164544614325608/?d=n

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg