Det store oppgjøret

Jeg føler jeg har tatt ett oppgjør med fortiden, jeg har lagt alt på bordet og jeg har måttet konfrontere det hele på en helt vanvittig måte. Jeg har laget ett foredrag om omsorgssvikt vold og utrygghet og fortalt alt høyt for første gang i mitt liv, nå er jeg en åpen person men før har jeg hatt en tykk vegg rundt meg og aldri sluppet noen inn, selvsagt er dette skummelt. 

I dag våknet jeg med en merkelig følelse inni meg, denne engstelsen og nærvøsiteten var borte og for første gang på mange uker kunne jeg slappe av. Jeg er ikke vant med og ikke grue meg til dette foredraget og nå når det er overstått er kroppen fortsatt i beredskap. 

ALT har handlet om dette foredraget, jeg har pustet og åndet det i flere uker og det har ikke gått helt opp for meg at det er overstått for denne gang. Det blir flere ganger men denne gangen vet jeg hva jeg går til, jeg kan gjøre justeringer på det jeg ikke ble fornøgd med og jeg kan plusse på det jeg ønsker og ta med.

I dag skal jeg prøve og komme på plass her hjemme igjen og ta innover meg dette jeg har vært med på! dagen er fullbooket og jeg gleder meg til morgendagen da jeg omsider kan klemme barna mine igjen! 

Jeg ønsker dere alle en fin mandag og jeg vil takke dere for støtten og styrken dere gir meg! dere er helt uvurderlige for meg! 

 

 

Liker du denne bloggen? 

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg