Denne mannen reddet livet mitt

I dag har vi vært på NPS og fortalt om Rusettervernet og hva selvhjelpsgruppe er ❤️ Vi har snakket om dette vi brenner for og noe som faktisk har blitt hele livene til både meg og Eysteinn (han mest og lengst selvsagt)!

 

Jeg vil presentere «engelen» min, dette mennesket som har blitt min endring, mennesket som så meg akkurat til riktig tid og riktig sted. Ett slikt menneske alle fortjener og ha i livet og som jeg drømmer og bli for noen andre. 

Jeg skriver dette fordi jeg ikke tror Eysteinn forstår hvilken superkraft han har i ermet, han har nemlig den skjeldne evnen til og se mennesker, altså på ekte se dem og trekke dem fremover. Han har evnen til og få andre mennesker til og strekke seg etter mål og faktisk oppnå ting dem ønsker, han har en evne til og være fullstendig ærlig med deg uten at du tar deg nær av det fordi du vet at meningen bak alltid er god. Han har også evnen til og få deg til og føle deg som familie, og det lenge før du en gang kjenner han skikkelig! Slike mennesker som dette møter man sjelden og nå når jeg har en stor blogg så er det på sin plass og gjøre plass litt spalteplass til engelen min, mentoren min og mitt store forbilde ❤️

Jeg har med hånden på hjertet aldri vært så glad i en mann og hatt så stor respekt for noen uten at det ikke har vært romantisk som med  Eysteinn. Han er en av mennene i livet mitt som betyr mest og som jeg er helt avhengig av for å leve ett rusfritt og fullverdig godt liv!

Veldig glad i deg! 

 

Liker du denne bloggen? 

 

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg