WARNING WARNING hjemme aleine

I dag har jeg vært aleine hjemme for første gang på 3 uker! Tidligere hadde dette vært dørgende kjedelig og jeg hadde kjent på ensomheten med det samme men jeg har lært meg kunsten og trives i eget selskap og mener dette er en viktig egenskap! Jeg har ikke kjedet meg ett sekund og har fått timene til og gå til både 17.mai-prosjektet mitt og fått unna noen ting som har gnagd en stund ❤️ Jeg har rett og slett hatt en god dag!
En litt funny ting er at jeg er stuptrøtt og har vært det siden jeg stod opp kl 6.30 i dag tidlig for og kjøre min kjære på jobb. Det bryter med alle mine rutiner og stå opp så tidlig og jeg er ikke fungerende om jeg ikke får sove til kl7. I dag har jeg bestemt meg for og ikke sovne på dagtid og skal prøve og komme inni denne dagsrytmen 🙂 når man står opp tidlig får man gjort så mye mer og håper at trettheten går over med tiden!

Nå står jeg og venter på min kjære etter hans første dag på jobb igjen og gleder meg til og høre hvordan det gikk! jeg håper han har hatt en like fin dag som meg ❤️ Hvordan har deres dag vært til nå? Gleder meg til og høre ifra dere flotte leserene mine 🌹

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg