Ut og bekjempe mobbing!

Etter å ha hatt 3 forferdelige dager på rad ble jeg tvunget i dusjen og på med sminken! jeg måtte ta over snappingen i dag på kort varsel og jeg merker hvor godt det var og bli tvunget igang og ut i livet igjen. Jeg har brukt 3 dager i sofaen uten mål og mening, så nå var det godt og stelle seg og være “på”! dere kan legge til : mab.est2015 på snapchat for å se meg i aksjon i dag! 

Jeg har takket ja til å holde ett foredrag på seminaret på Gol i år! og nå ringte Leif ifra Metalheads against bullying og spurte om jeg ville være med han på ett foredrag om mobbing også! så jeg skal ikke bare holde ett foredrag, jeg skal være med på hele to og jeg kjenner den sosiale angsten sparker ifra seg i kroppen og nærvene buser på, men det er dette jeg skal gjøre! trosse all angst og bare fortelle hvordan det har vært og være meg, utenfor samfunnet og fullstendig aleine i mange mange år. Det er dette som gir meg kick, dette kicket jeg før fikk i rusen får jeg igjennom å trosse meg selv og alle disse skumle tingene jeg aldri i min villeste fantasi ville takket ja til før, nå gønner jeg bare på! det er dette som er ekte rus, en rus som varer og faktisk gir resultater i annet en fyllesjuke og en voksende dårlig sanvittighet! det er dette som er livet folkens! når pulsen stiger og du takker ja til noe som skremmer dritten av deg, men er trygg nok i deg selv til å vite at du faktisk kan igjennomføre det! det er disse øyeblikkene man forstår at all kampen man har bak seg er verdt det! det er i disse øyeblikkene man innser at man har noe viktig på hjertet og aldri må holde kjeft om det!

Jeg har opplevd så mye mobbing at jeg sitter som 33åring og fortsatt lurer på min egen verdi eller om noen i det hele tatt noensinne kan elske meg, jeg føler meg mindre verdig en andre mennesker rundt meg fordi mobbingen har preget hele livet mitt. Jeg vet med sikkerhet at jeg ville fått ett helt annet liv om jeg bare fikk vokse opp ifred, uten mobbingen og den konstante nedtråkkingen av mitt selvbilde, mobbingen har gjort meg sterk og nesten litt umenneskelig hard, jeg takler ting helt til jeg selv går i kjelleren og mitt største mareritt er at mine egne barn skal måtte oppleve mobbingen som har ødelagt mitt liv! 

Jeg har en viktig historie bak meg som jeg ønsker å sette søkelyset mot slik at ingen skal måtte oppleve det jeg har måttet! ingen barn skal få ødelagt forutsetningene sine for ett godt og trygt liv på grunn av andres eder og galle! ingen barn skal oppleve vold og ondskap, barn skal leve fritt ifra angsten og ha trygge voksne rundt seg som alltid har ryggen deres om mobbing er ett faktum! ingen barn skal oppleve og ikke bli trodd når dem opplever mobbing, det finnes ingen ynskyldning om at det bare er vanlig erting! det er forskjell på mobbing og uskyldig erting og jeg blir forbannet når mobbingen blir betegnet som erting iblant barna våres.

Det er min største glede og kunne opplyse med den vonde fortiden jeg har, jeg ønsker ikke å bare bli ferdig med det og gå videre, jeg ønsker å bruke alle erfaringene og alle disse episodene til å gjøre det enklere og oppdage mobbing og faktisk gjøre noe med det! jeg føler jeg gjør noe viktig. 

Del innlegget folkens og spre ordet <3 legg dere til på snappen og se meg enten drite meg ut eller gjøre en god jobb i dag!

 

Jeg har oppdatert gruppa jeg har til bloggen på Facebook! Her vil jeg poste alle nye innlegg slik at det blir lettere og følge med! Meld dere gjerne inni denne gruppa ved å klikke på linken! ❤️https://www.facebook.com/710870607/posts/10164544614325608/?d=n

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg