Smertemandag!

Reklame | Ellos.no

Smertene har tatt overhånd i dag og har begrenset meg både fysisk og psykisk, og nå er jeg bare sliten av hele denne dagen her og gleder meg bare til dagen er over, ja dette er en av de negative dagene der alt bare er helt feil inni meg og jeg får ikke gjort noe som helst, eller engasjert meg overhode. Jeg er så redd for at det er slik jeg vil ha det fremover, for det hadde blitt ett fryktelig trist liv, og ikke noe jeg ønsker. Jeg savner steoridene på disse dagene, på tross alle bivirkninger så ga dem meg energi og overskudd, ja så mye at jeg slet ut alle rundt meg! Jeg hadde håpt jeg kunne beholdt litt av denne iveren, spesielt på disse dagene der alt bare er helt feil. Jeg føler meg skikkelig deppa, og har en kropp som verker og gjør ting bare enda værre. Og i dag har jeg såpass vondt at jeg har måttet ta taxi på ett møte jeg har hatt! Jeg klarte å gå bort til legetimen min og tilbake, og da var resten av dagen min ødelagt, og jeg har store problemer bare jeg skal opp av sofaen. Dette blir ett syteinnlegg, men det er slik jeg har det, og jeg er ikke typen til å legge skjul på det jeg føler 🙂 om dere vil det eller ei!

Coronakrisen har vært lang og kjedelig og har stoppet mange av prosjektene jeg var godt igang med, men nå ser jeg at hele denne krisen har vært kjærkommen for meg og min form. Jeg har kunnet justert meg etter kroppen og gjort akkurat det jeg har klart å gjøre hele veien, og i dag når jeg har hatt to avtaler bare ser jeg hvor krevende det har vært for meg. Jeg er nesten litt glad for at verden går litt tregere, for jeg går tregere selv og tåler ikke store belastningene før jeg blir liggende og ikke klare å bevege meg. Dette her blir en lengre prosess enn jeg trodde, og det kommer til å ta alvorlig lang tid før jeg er på beina igjen, bokstavelig talt. Steoridene jeg gikk på tok bort smertene mine, og nå uten dem kjenner jeg alt på nytt og jeg blir begrenset. Jeg er ung og har mye jeg har lyst å gjøre, men jeg blir som regel liggende her i stua med dårlig mot og holdninger til verden rundt, og skammer meg! Det er så mange andre som har større grunner til å klage enn meg, men så er dette også min blogg og min historie 🙂

I morgen skal jeg ta haugevis av blodprøver igjen, for å sjekke blodplater og få sjekket meg for diabetes, da dem frykter medisinene har gitt meg denne ekle sykdommen. Min mor har dette og det er virkelig ikke noe jeg ønsker på min liste over sykdom, som har blitt ganske så lang bare de siste årene! Jeg har helt ELENDIG matlyst og går såpass lenge uten mat nå at jeg får føling og skjelver og mister helt kontrollen. Det er absolutt ingenting her i verden som frister meg, og jeg glemmer å spise. Det har vært slik hele livet mitt, at maten faller bort som det første når jeg ikke føler meg vel, og det er slik også denne gangen. Jeg håper denne perioden her går over snart, og at jeg endelig kan starte livet mitt igjen uten å bli liggende slik som nå bare jeg er litt i aktivitet.

Livet er ingen dans på roser, det er iallefall sikkert, og nå skal jeg bare legge meg her og håpe på bedre tider! På tross alt dette, så frister alkoholen like lite som alltid, og å se fulle folk gjør at jeg blir enda mer sikker på valget mitt. Tross alle smerter så er alt verdt å være edru for, og jeg vet det blir bedre!

Adidas Shoes//Adidas Shoes//Adidas Shoes

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg