Shoppadillaz i Førde by!

Jeg aner ingenting og stiller meg helt uansvarlig over tingene som plutselig dukket opp i armene mine, det kom bare noe over meg og jeg klarte ikke å motstå presset og fristelsene. Jeg er ikke vant med utvalget denne byen har og by på!  og jeg er jo Tross alt bare ei lita bygdejente som ikke vet bedre 😃

Jeg fikk jo ikke shoppet i går da jeg var på leit etter pappa hele turen, og jeg er glad lommeboken setter en viss grense på galskapen min. Jeg skammer meg litt siden jeg alltid bemerker min kjæres glede over shopping og butikker, og nå går jeg selv løs som ett vilt dyr litt hysterisk i butikkene.
Jeg har rett og slett satt meg selv i karantene i bilen for å ikke gå helt av skaftet.. Førde kan shopping, DET er iallefall sikkert. Og hit tenker jeg vi legger juleshoppingen når den tid kommer. Nå skal jeg sitte i bilen til mamma ringer og skal hentes, for dette her har ingen godt av, men jeg fant noen ting til en billig penge som jeg faktisk trenger (tror jeg) 


Jeg er en frostpinne som fryser uannsett temp så denne deilige jakka bare falt helt i god jord hos meg. Både til pynt og til hverdags men jeg håper jeg ikke tar full fyr med sigarettgloa som alltid faller ned på klærne mine!

Jeg har mine perioder der jeg er mer feminin enn ellers, og nå er jeg inni en øredobbperiode. Jeg har allergi men håper jeg tåler noe av dette, jeg anbefaler butikken glitter, men det er farlig å gå der for lenge! Jeg skulle ha ett par med øredobber.. den gang ei! 

Litt sminke og noen hårstrikk kom jeg ikke unna heller, jeg vet ikke hva som kommer over en når man mister fullstendig kontrollen og ender opp med massevis av uplanlakte kjøp.
Jeg regner med min kjære kommer til å le av meg siden jeg alltid er den som plager han med denne shoppedillaen jeg aldri har forstått..
Nå håper jeg mammaen min snart er ferdig så jeg ikke tømmer hele kontoen og må gå hjem med halen mellom beina, flau som faen 😂 hva syns dere? 

Slenger med den siste tingen! Jeg måtte jo ha noe å ha sminken og stæsjet mitt i, selvsagt. Baaah..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg