Prosjekt «17.mai» tar form!

 

Nå har jeg brukt noen timer på “prosjekt 17.mai” og har endelig komt i mål med og tegne opp og male 28 bokstaver og har faktisk ikke malt noe som helst siden jeg var innlagt i 2009! jeg fant freden i maling på klinikken og innvisterte i maleutstyr til flere tusen kroner, jeg ble så sint på meg selv da jeg sprakk da jeg kom ut at jeg kastet det hele i bosset, malingen ble ett tegn på friskheten min og skammen over og ha rotet det til igjen førte til en avstand mellom meg og hobbyen min som hadde gitt meg så mye. 

I dag har jeg vel og merke bare malt bokstaver, men jeg kjenner igjen denne roen jeg får innvendig når jeg sitter for meg selv og maler, jeg kjenner igjen denne transen jeg får når jeg er fullstendig konsentrert om noe. 

Kansje jeg tar opp gamle kunster igjen? 

Jeg skrev tidligere i dag at jeg holder meg våken på tvang i dag, og har klart meg sålangt ganske så bra! det gjelder og holde seg opptatt! min kjære har hatt en fin dag på jobben og det ser ut til at det ordner seg for oss begge, det godt og være tilbake der vi skal være! 

En veldig fin dag i kasa kaos <3 

 

Har dere lyst og følge med videre?

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Om dere liker denne bloggen og har lyst og følge med videre så har jeg laget en gruppe til bloggen på facebook!  meld dere inn via linken her og vær med meg videre i denne rusfrie tilværelsen!  ❤️ gleder meg til og se dere! https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg