Når livet handler om blodprøver og bekymringer

Blodplatene mine som har tatt lang tid og få svar på er på hele 279! det er helt normalt og det er ikke dette denne gangen. Jeg har bekymret meg forgjeves, men i natt var jeg skikkelig dårlig og fikk puls bare av å gå ifra sofaen og inni sengen, jeg følte meg som da jeg hadde problemer med blodplatene og ble liggende og psyke meg selv ut. Det er ikke blodplatene denne gangen, men noe er i gjære for jeg kjenner kroppen min og alt er ikke slik som det skal være. Jeg setter ikke pris på disse blaffene ifra fortiden og det bringer meg tilbake til da jeg var alvorlig syk. Dødsangsten er ett faktum, og jeg liker dette svært dårlig. 

Strømmen fikk vi tilbake i går og elektriker var her og byttet det som var skadet av vann, men forsikringsfolka kommer ikke før mandag og da får vi endelige svar på hvor ille det er med lekkasjen. Jeg er helt sikker på at dette har pågått over lang tid og at alt må rives, jeg tenker katastrofetanker med en gang og forventer det værste. Dette var ikke planen, men når alt går en imot og alt bare går til helsike så kan man ikke annet en å ta det med godt humør og ett smil. Det kunne faktisk vært værre! dette kunne skjedd på juleaften og vi kunne blitt sittende uten strøm på selveste julekvelden, det kunne eksplodert i skapet av vannet og hele huset kunne faktisk fått vannskader. Prøver bevisst og tenke positive tanker. 

Det er nyttårsaften! og i år tenker jeg at jeg ikke skal stå og se raketter og gråte over det elendige året jeg har hatt, som jeg gjor for noen år siden. Jeg tenkte igjennom året som hadde gått og at jeg hadde drukket bort det hele, jeg som aldri gråt, gråt som ett lite barn igjennom hele nyttårsrakettene. I år kommer jeg til å gråte av glede over alt jeg har fått til og fordi jeg gleder meg slik til det nye året vi nå går inni! det kan bare bli bedre og bedre dette her, jeg har klart det første året og har kommet langt på veien, jeg tar fatt på ett nytt år med ett nytt hode og tankesett og jeg er klar for å ta livet som det faller seg. Om år 2020 var mitt så tenker jeg at 2021 blir bare enda bedre! jeg kan faktisk klare det her, dette målet jeg har hatt er oppnådd og jeg tar fatt på nye etterhvert som jeg oppnår det jeg ønsker. Tilslutt blir livet normalt stabilt og trygt, og selvom det er skremmende så føles det fantastisk bra!

Jeg har oppdatert gruppa jeg har til bloggen på Facebook! Her vil jeg poste alle nye innlegg slik at det blir lettere og følge med! Meld dere gjerne inni denne gruppa ved å klikke på linken! ❤️https://www.facebook.com/710870607/posts/10164544614325608/?d=n

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg