Naken og aleine

Sorry men jeg måtte bare! 😂 den første setningen som dukket opp til i hodet når jeg tenkte over hvordan min egen hjerne fungerer når jeg plutselig er aleine etter lang tid med masse mennesker rundt meg.

 

Jeg innser hvor mye press og stress det faktisk har vært rundt meg den siste tiden når jeg plutselig faktisk har tid til og tenke.

Jeg føler meg nesten litt avkledd og naken når det først er stille rundt meg og jeg må konfrontere alle disse tankene man ikke rekker og tenke på i den hektiske hverdagen ellers. Man drukner seg til vanlig i andres problemer, har mange baller i luften og fortrenger vonde tanker.

Man har faktisk bare seg selv in the end, så og ta vare på den eneste personen man virkelig kan stole på er en ting jeg vil jobbe bedre med videre.

Nå skal jeg pleie gnagsårene på alle tærne mine etter brosteinen og pensko, jeg skal nyte denne kvelden i hotelsengen og har fått takeaway på rommet. Nå er det tid for egenpleie!

Jeg kjenner INGEN som roter like ille som meg selv

 

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg