Mitt store prosjekt “Hjem”

Aldri før har det vært viktigere og trives i eget hjem som nå! jeg er i en prosess der jeg forandrer hele livet mitt og det innebefatter også hjemmet mitt. Dette har vært ei bule igjennom mange år og bare ett sted jeg har sovet ut rusen for og være klar til neste runde, jeg har aldri følt at dette har vært hjemmet mitt men det endret seg idet jeg kuttet rusen og så hvor viktig det er og ha en trygg base. 

På lørdagskveldene når suget burde vært som verst finner jeg freden i stua mi sammen med min kjære der vi nyter av uka som har gått og gleder oss til den nye uka som ligger foran, vi bekjemper oddsene som vi har imot oss hver eneste dag og har valgt og dele denne reisen på denne bloggen som har blitt så viktig!

Nå kan jeg se tilbake på alle prosjektene vi har delt med dere og se hvor vi faktisk startet, vi startet på denne leiligheten i den tro at det aldri ville bli bedre! men nå har vi faktisk ett hjem vi er stolte av og som vi finner freden til og leve som rusfrie mennesker og en del av samfunnet igjen som vi en gang stod utenfor. 

I dag har jeg byttet gardiner og jeg har faktisk hatt disse lilla gardinene siden 2009! så etter 12år så tenker jeg det er innafor og bytte dem ut i noe som faktisk passer inventaret i resten av stuen 😉 

Jeg kjøper billig og gjenbruk er noe som går igjen i hjemmet våres, men denne gangen valgte jeg og kjøpe billig på Europris! jeg tenker at etter 12år med samme gardinene så er det innafor! og de gamle går til gjenbruk i andre rom i huset våres (selvsagt). 

Hva syns dere om resultatet? har jeg ett øye for slikt? jeg er iallefall kjempefornøgd og slike små endringer gjør stor forskjell på stua mi!

 

Jeg må også bare legge til at capsen er det IKKE jeg som har hengt der! og det er så absolutt ikke en del av inventaret! 😉 

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Om dere liker denne bloggen og har lyst og følge med videre så har jeg laget en gruppe til bloggen der jeg poster alle nye innlegg og små overaskelser! meld dere inn via linken her og vær med meg videre i denne rusfrie tilværelsen!  ❤️https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

14 kommentarer

Siste innlegg