Livet handler om disse små positive tingene

Nå føler jeg meg litt nyfrelst etter å ha hatt en kjempefin dag i går, jeg føler jeg rett og slett har våknet opp som ett nytt menneske! det er så godt når man har det bra og så jævlig når man har det jævlig, og i dag våknet jeg til denne utsikten!

Da jeg såg ut så tenkte jeg at dette bare må bli en god dag, når jeg er istand til å se disse flotte tingene rundt meg, for når man er i kjelleren makter man ikke dette. Det er så enkelt å si at man skal finne noen og prate med, komme seg ut i frisk luft og gjøre noe men jeg skal love dere at når det først er ille så makter man ikke tanken en gang. Det føles helt himmelsk at jeg nå er istand til å se ut og tenke positive tanker og jeg tar det med meg videre.

Bloggen er i vinden og jeg prøver å promotere meg der jeg  kan, jeg har faktisk vært på topptopplisten i 4 dager nå! først en 9.plass for så en 16.plass i to dager, og i dag er jeg på 15.plass! jeg er veldig stolt over denne bloggen og det den står for og ønsker å spre både budskapet og positiviteten denne bloggen inneholder.

De siste dagene har jeg blitt kontaktet både av avhengige men også pårørende som har delt historiene sine med meg og jeg føler meg så vanvittig takknemlig! det livet jeg har bak meg også gir folk meg denne tilliten, jeg føler meg plutselig som en resurs for mennesker som er lik meg og innser hvor mye denne bloggen faktisk betyr. Aldri hadde jeg trodd at jeg ville bli blogger og blogge helt fullstendig åpent om alle svakheter og styrker, jeg blottlegger meg men finnes ikke redd….

Med denne bloggen har jeg knust både rykteflommer og bygdedyret og jeg føler at jeg nå har sannheten i mine hender, jeg kan fortelle ting her med den fulle og hele sannheten min slik at jeg unngår misforståelser og baksnakking. Det er vanskelig og snakke ille når man vet hele sannheten om ett menneske, jeg føler jeg har brent mange broer med denne åpenheten min og bygd opp mange flere og sterkere. 

Det er disse små positive tingene i hverdagen som er viktig, det å se ut vinduet på morran og faktisk tenke positivt! det at katten kommer og holder meg med selskap og koser seg i sofaen sammen med meg, dette er slike ting jeg ikke har klart og sett den siste uka men som jeg da setter enda mer pris på! grip dagen folkens og vær åpen om hva du føler 🙂 aldri press deg selv til taushet for det vil alltid komme og bite deg i baken senere. Ha en fantastisk start på denne søndagen kjære dere <3 

 

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Jeg har oppdatert gruppa jeg har til bloggen på Facebook! Her vil jeg poste alle nye innlegg slik at det blir lettere og følge med! Meld dere gjerne inni denne gruppa ved å klikke på linken! ❤️https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg