Kåt på livet

Reklame | Aimin

Når jeg tenker på fremtiden våres så bruser det i kroppen og sommerfuglene blir større og flere for hver dag som! Det virker jo lengre tid jeg holder meg unna rusmidlene som har kontrollert livet mitt, så begynner jeg å glede meg mer og mer over livet og fremtiden! Mulighetene som åpner seg for oss blir flere og mer spennende og det vil ingen ende ta 🙂 livet blir langt ifra kjedelig bare fordi man ikke har disse stimulerende midlene som bare er falskt uannsett! Og jeg har aldri hatt så mye glede i livet mitt før, og på mange måter lever jeg drømmen min <3 jeg tenker ofte at det er akkurat slik livet er ment å være!

August måned blir helt sinnsykt spennende! Lappen, jobbsituasjon, ryggundersøkelse i Bergen og vi skal skifte alle vinduene som er nødvendige her i huset, så det kommer til å bli fullstendig kaos rundt oss en stund, og jeg tror denne måneden blir den mest spennende vi har hatt på lenge! Det har jo stått stilt rundt oss nå i denne pandemiperioden, så det er ikke sikkert kropp og sinn en gang er klar for dette rushet! Men jeg er så spenn klar at jeg nesten ikke klarer å vente! Jeg gleder meg stort til å dele alle disse opplevelsene med dere som leser denne bloggen, og jeg tror jeg kommer til å vokse stort på alt dette. Personlig mestring er viktig, og dagen jeg står med lappen i hånden kommer til å bli mitt klimax! Jeg har jobbet så lenge med dette, og sinnsykt hardt og har hele tiden stått på vent.. nå ser det ut som alt løsner og ordner seg, og det blir SÅÅÅÅ spennende!

Jeg trenger dette nå, jeg trenger litt påfyll av nye ting og det gleder meg slik å se frem til alt dette! Jeg ønsker bare å komme igang, jeg liker å være i bevegelse mentalt og ønsker å se fremgang, ofte litt fortere enn jeg kan, men å stå stille klarer jeg ikke. Jeg vokser på alt jeg får gjøre, og får påfyll med motivasjon og pågangsmot på daglig basis. Alt dette er så viktig for kampen min videre mot den jævla alkoholen! Takk for all støtte folkens <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg