Jeg ser smellen komme

Herrelighet for ett tempo! Alt går kjapt for seg, ting fikses og ordnes, og møter og kjøring baller seg oppi en stor ball. Jeg er typen som ser smellen komme, jeg kjenner den på meg, så jeg har muligheten til å hindre den. Mange ganger har jeg bare gønnet på, kastet i meg kaffe og fortsatt i samme duren helt til smellen har vært ett faktum, det tenker jeg ikke å gjøre nå! Når det er som mest hektisk rundt meg finner jeg noen smutthull til fullstendig avkobling, og i kveld blir det dette innlegget som blir min timeout! 

Denne uka er på kanten til å være for travel, og det er ingen tid til uforutsette ting, skjemaet kan ikke sprekke og jeg håper jeg kommer meg helskinnet igjennom, med helsen i behold. Jeg liker det slik, på grensen til altfor mye, det er da jeg er skjerpet og effektiv. Og noen ganger prøver hjernen å lure meg med tanker om speeden som jeg var så hektet på før, bare for å få gjort alt på kortest mulig tid. 

Nå er jeg så sliten og tom i hodet, og kjempelei av å kjøre bil! Jeg har vært på bakeriet og hentet en hel kasse med boller igjen, og kjenner jeg er så glad for denne støtten i den beste bakeren i landet. Jeg startet dagen kl4 i natt etter tidenes dårligste dvale, og har holdt det gående i hele dag, så jeg regner med at jeg er sliten med god nok grunn. Jeg orker iallefall ikke tanken på mer bilkjøring etter to dager med sammenhengende bilkjøring i alle døgnets våkne timer! 

I morgen er det tid for psykolog, han jeg gleder meg til å møte hver eneste gang, og som har fått meg til å åpne meg opp. Jeg er angstfri fordi jeg tør og åpne meg og være ærlig om absolutt alt i livet mitt, når jeg ikke har noe å skjule lenger, virker det som angsten bare ble borte, og jeg har faktisk ikke tatt en eneste angsttablett siden 18.desember! Før levde jeg med disse pillene, for å i det hele tatt klare å fungere. Alt er så mye bedre uten.. 

Nå skal jeg legge meg godt til rette i verdens beste seng, og sove så lenge jeg bare klarer. Det har vært en vanvittig aktivitet på bloggen i dag, og det varmer bloggehjertet mitt <3 del gjerne bloggen, og meld dere inni gruppen tilbaketillivet på Facebook 😉

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg