Jeg er aleine

Annonseinnlegg!

Men aldri ensom.. sitter her i min egen verden og funderer som alltid.
Jeg har alltid masse mennesker rundt meg for tiden, alltid noen å kontakte eller hjelpe. Jeg er aldri aleine eller ensom inni meg som jeg alltid har vært. Jeg har fred i sjelen, og lever hvert minutt som det skulle vært det siste.
Jeg har lærekjørt masse med tanta mi i dag også jeg! Og kjørt mamma på jobben og greier! Vi har det kjekt her i Måløy og det er fremgang hver eneste dag, jeg er så stolt over bilen og alt jeg kan fikse med denne!
Torsdag skal jeg på en klinikk, for å kjøre en til en samtale, og bilen frakter oss frem og jeg får treningen!
Det blir mye kjøring på torsdag da jeg skal til Eid på hotellopphold også.
Uka ser lys ut, og nå skal ting fikses for en venn.
Det er litt rot hjemme, men så effektiv som jeg er så blir dette ingen problem 🙂 jeg ser lyst på alt, og håper jeg fortsatt gjør det når jeg stopper med medisiner.
Jeg fikk skværet opp med pappaen min, og prøver å finne løsninger og ikke problemer oppi alt 🙂 jeg tar ikke innover meg andres byrder lenger, det har jeg gjort for lenge, og det går utover meg selv. Folk er voksne og må ta ansvar for eget liv, og handlinger. Men jeg kan støtte og råde, uten å virke for høy på meg selv, eller bedre enn andre. Jeg har empatien, og erfaringen med å drite seg loddrett ut selv. Og det tenker jeg er ett godt utgangspunkt for noen som skal hjelpe andre venner som ikke har kommet dit ennå. Men er på vei.
Jeg gleder meg sånn til onsdag nå att det kribler overalt! Jeg håper mange får nytten av denne fantastiske gruppen. Tilogmed pappa som har vært med å lage en slik før, uten godt resultat, sa i sta att jeg kom til å greie dette der, fordi jeg har det i kjeften, og er den jeg er. Det tar jeg som ett kompliment fra en som har vært litt negativ til det hele. Det er nok feil personer på feil plass, så dette går veien!
Love you all! <3

C4 fra gymgrossisten!


0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg