Ifra narkoreir og drikkebule til ett ekte hjem!

Jeg vet jeg vet… disse overskriftene mine er dramatiske og sikkert på grensen for hva som er akseptabelt, jeg har mange ganger fått som hatten passer for div utsagn og ikke minst min måte og si ting på. Jeg snakker rett ifra levra og kan virke brå men inni meg er jeg egentlig ganske så mild og god. 

Foringene som mangler blir dekket over med kunstige blomster, man glemmer litt foringene når man ser utsikten.

Vi er rusfrie rusavhengige og har valgt dette livet sammen vi to, vi bor i en leilighet og jeg eiger huset sammen med mammaen min. Vi har to etasjer som er “våres” og ENDELIG kan vi gjøre som vi vil! dere aner ikke hvordan det føltes den dagen vi kunne kjøpe huset vi hadde leigd hver våres leilighet i, i over 10år!

Siste kjøp er dette store speilet. På bildet ser det ikke så stort ut. Store ting som vi liker, isteden for små nips som bare blir rot.

Jeg har aldri vært kredittverdig, og har helt siden jeg var 18år slitt med inkasso og dårlig betalingsevner, dette endret seg da jeg fikk min første jobb i 2015 og med det samme startet og betale ned dette. Jeg fikk også muligheten til og spare opp til egenkapital sammen med mamma, og vi jobbet rett og slett dritten av oss for og få dette i havn. Denne tiden husker jeg med glede i magen, vi satt oss ett mål sammen og klarte det! vi kunne kjøpe vårt eget hus for første gang sammen.

Våres nye tradisjon er levende blomster på bordet hver fredag. For og sette stemningen uten rusen.

Jeg måtte vente til 2019 før jeg falt ned trappen her hjemme og knakk ryggen, men hadde en edru periode noen måneder før denne ulykken der jeg møtte min kjære og vi startet oppussingen her hjemme, også denne perioden husker jeg med glede men dessverre holdt det ikke den gangen.

Nå derimot har jeg vært rusfri siden desember 2019 og ønsker og dele denne oppussingen med dere, disse endringene i hjemmet våres og ta dere med inni hverdagen til to rusfrie rusavhengige med denne bloggen her. 

Vi har funnet ut at ærlighet varer lengst og at åpenheten faktisk har åpnet en hel ny verden for oss, vi deler hver eneste dag og hver eneste opp og nedtur er godt dokumentert her på bloggen. Nå gleder vi oss til og ta fatt på foringene av vinduene før vinteren setter inn! alle disse vinduene skiftet vi i sommer og livet har blitt så lite kjedelig nå som vi er rusfrie, så vi har faktisk ikke hatt tid før nå.

Hjemmet våres er en vesentlig del i denne prosessen, det er her vi finner roen og tryggheten vi trenger, det er her vi er sammen som ett team og vi er så stolte over å ha laga oss ett ekte hjem som føles som ett. Det er rart og tenke tilbake på dette hjemmet, derav overskriften. Det var før bare ei drikkebule og ett narkoreir (sorry ordbruken). Vi har lagt hele sjelen i dette hjemmet, vi har pussa opp og selv jobbet om natten for og få det ferdig, vi har brukt oss selv fysisk og spesielt jeg med en knekt rygg har utfordret meg selv mang en gang med malingsjobber, gulvlegging, og riving av tapet. 

Jeg gleder meg til og dele både liv og hjem med dere! velkommen inni kasa kaos (nå heldigvis positivt).

Her er innleggene mine om denne store endringen av hjemmet våres! : 

https://monicavederhus.blogg.no/vi-har-pusset-opp-leiligheten-helt-selv-36898846.html

https://monicavederhus.blogg.no/gangen-er-pusset-opp-her-er-resultatet.html

 

En av mine favoritter i stuen <3

 

Liker du denne bloggen? 

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

 

 

8 kommentarer

Siste innlegg