HELT ferdig, men SÅ lykkelig!

God kveld kjære gode lesere! 

Vi har akkurat komt inn døren hjemme etter og ha vært julenisser eller bollenisser om dere vil! vi har kjørt rundt i 3 timer og delt ut gratis bakevarer ifra Bakeriet på Bryggja og jeg kjenner bare hvor mye dette gir meg som menneske! dette er min påfylling, dette er det jeg elsker og gjøre og det er dette som gir meg mest av alle tingene jeg gjør.

På slike kvelder som dette der alt har gått greit igjennom dagen, og man ikke ser alle problemene men bare løsningene føles det godt og være meg, det føles liksom lettere og jeg føler meg fysisk lettere, bokstaveligtalt. Hvem hadde trodd jeg ville komme hit jeg er i dag? 

Refviksanden by night!

Jeg føler meg rik på mennesker og kjenner at jeg oppriktig er glad i dem rundt meg, i så mange år var jeg livredd for og komme nær noen og nå er jeg avhengig av menneskene som beriker livet mitt hver eneste dag. Den viktigste avgjørelsen for meg har vært og åpne meg opp og ta imot mennesker og slippe dem inn.

I kveld kjenner jeg at jeg er helt ferdig, jeg er klar for sengen og gleder meg til og legge meg med en god bok og ta innover meg denne dagen, hjertet mitt er fylt med kjærlighet og engasjement, og jeg kjenner meg mer inspirert enn noensinne! jeg gleder meg til og bruke denne inspirasjonen til noe, men først skal jeg sove på det og hente energi til og sette nye ideer ut i liv. Det er dette livet handler om.

Ønsker dere en fredfylt natt og gode drømmer, tusen takk for at dere ser meg og er her for meg. Dere er fantastiske! 

 

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg