En søndagstradisjon er brutt

Det er søndag kveld i heimen og den faste tradisjonen om bingo har blitt brutt. For det første har jeg sove på sofaen siden vi kom hjem og for det andre tenker jeg vi har vunnet nok denne helgen! vi plasserte ut både ting jeg har fått og gevinstene vi kapret med oss hjem og som dere ser så kan det bli for mye av det gode! 

Jeg tenker vi har fått maksimalt utav denne helgen, vi er proppa og holder oss godt plasserte her hjemme i sofaen i kveld, det har vel aldri vært så godt og komme hjem som denne gangen og da vet du at du har tatt det heeelt ut!

Det er som alltid etter disse reisene så mange inntrykk som skal inn og det vil ta meg en uke og komme til hektene igjen, men i morgen starter hverdagen igjen!

Denne uka blir spennende, og jeg føler at jeg sier det hele tiden. Det skjer store ting som jeg har sett frem til lenge og jeg gleder meg til og dele det med dere! jeg kan love at det aldri blir kjedelig og følge denne bloggen her. Jeg ønsker med dette dere en deilig søndagskveld! 

 

 

Liker du denne bloggen? 

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg