Blitt en ekte kontorrotte

Aldri i mitt liv hadde jeg kunne forutsett synet denne dagen har vist meg, jeg i kjent positur på sofaen og gjør unna papirarbeid og slike kontorting som alle andre utenom meg selv bedriver, nå sitter jeg altså her og blir sinnsykt stresset over ord jeg ikke forstår og inviklede sider jeg ikke forstår. Jeg er på dypt vann når det kommer til alle disse rollene jeg har. 

Det er ganske så fjernt alt dette her, jeg er på bortebane men jeg håper at jeg lærer etterhvert! i dag har jeg tatt tak i ting som har lagt i bakgrunnen og irritert, og jeg kjenner meg allerede lettere! noen ganger hjelper det og snakke med noen som har peiling på sysakene. 

Min kjære har sin første dag i jobb etter en langtidssykmelding og jeg er nervøs på hans vegner, dette er en stor dag og viktig dag for fremtiden våres.

Planene mine var egentlig og kjøre noen til Førde i dag, så jeg hadde avlyst alt som stod på planen, egentlig litt greit slik at jeg fikk ett dytt i rumpen til og ta tak i disse tingene jeg har utsatt så lenge, det føles befriende og få bort slike ting!
Hvordan føler dere det er når ting som ligger og gnager faktisk blir gjort og er ute av verden? 

Ønsker dere en fortsatt strålende tirsdag! 

Har dere lyst og følge med videre?

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Om dere liker denne bloggen og har lyst og følge med videre så har jeg laget en gruppe til bloggen på facebook!  meld dere inn via linken her og vær med meg videre i denne rusfrie tilværelsen!  ❤️ gleder meg til og se dere! https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg