Vi ønsker oss en sunnere livsstil! her er grepene vi tar i det nye året.

 

Okeeey, okey! jeg har holdt tyst om dette en stund nå, jeg ønsket ikke og fortelle om dette og ikke klare og gjennomføre det! jeg har jo slutta og røyke på 75 dagen og man merker at man fort legger på seg, jeg var allerede 26kg for tung da jeg kuttet røyken og jeg har måttet ta grep og gjort ett bevisst valg om og endre livsstilen min for at dette ikke skal skape fremtidige problemer for meg selv.

Jeg har stor tro på meg selv, men jeg trives rett og slett ikke når vekten viser over 80kg. 

 

 

Jeg vet at dette ikke er bra det heller, men det er langt bedre en brus med masse sukker! ett av tiltakene i hjemmet.

 

 

Jeg har alltid vært sykelig tynn, jeg har aldri kjent på problemer med og gå ned i vekt og det har alltid vært motsatt, men etter en steoridekur har jeg stått BOM fast på 81kg. Egentlig liker jeg ikke å snakke høyt om vekt og kropp, jeg ønsker ikke og rette fokuset mot slike saker fordi jeg vet det er så mange som sliter med dette der ute, men når man ikke føler seg vel i sin egen kropp er det på tide og gjøre noe med det. Mitt mål handler mer om og føle seg frisk, og akkurat nå føler jeg meg bare tung og usunn. 

 

Dagens middag!

 

Jeg har startet i ny jobb og har bestemt meg for og ikke gå i den gamle fella med og kjøpe ferdigmat eller benytte meg av de enkleste metodene, jeg tenker og ta med meg niste hver dag og variere med sunn frukt. Planen er og spise knekkebrød på jobb og variere flittig på tilbehør og pålegg. 

Trening vil fremover bli en del av hverdagen min, jeg skal operere ut platene og skruene jeg har i ryggen i mars så all trening jeg kan legge ned nå før operasjon vil hjelpe meg på beina igjen etter operasjonen. 2022 står for selvutvikling og endring av alle disse tingene vi ikke er fornøgde med. Kostholdet har stor innvirkning på hvordan vi har det med oss selv, jeg gleder meg til og se hvilke forskjeller dette kan utgjøre og jeg håper at målet mitt kan nås! 70kg here i come!

 

Kjøleskapet ser annerledes ut nå på nyåret, sortimentet er ulikt ifra før.
Vi trenger og bli mer bevisste på hva vi spiser og hvor vi kan kutte.
Isteden for smågodt?

 

Så er også dette sagt høyt og jeg må faktisk gjennomføre det, jeg liker og gjøre det vanskelig for meg selv. Når vi har klart og kutte både rusen og røyken så klarer vi vel og tenke sunnere, spise sunnere og være mer aktive også? alt for og nyte dette livet lengst mulig, nå når vi har fått en ny tjangse! 

 

 

 

Lyst og følge oss videre? 👇

Liker du denne bloggen? 👇

 

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg