Velkommen inni vårt “rede” (bildedrøss)

I dag har det virkelig skjedd forandringer her i heimen, da vi begge to har fått kick og springer rundt her som to duracellkaniner! misforstå meg rett men det er ikke ofte begge to får dette anfallet på samme tid, og fytti katta så gøy det er når det først skjer!

Vi har fått hengt opp nyinnkjøpte knagger i gangen og ett bilde vi har hatt planer om å henge opp siden jeg hadde bursdag i desember (vi er trege)! vi har sprunget rundt her og tørket støv og vasket sammen, som ett skikkelig team! det er så godt og ha min kjære hjemme på påskeferie slik at vi får gjort disse tingene som gjør hjemmet våres perfekt. Jeg er så glad i denne leiligheten her, og det er ikke ofte jeg har kunnet si før.

Som dere ser går vi for enkle og billige løsninger som passer våres lommebok, og setter våres særpreg på hjemmet våres. Dette er helt nytt for meg da jeg ikke har brydd meg særlig før, så når inspirasjonen kommer og resultatene viser seg så får jeg skikkelig kick!

Jeg kjøpte min andre plante i hele mitt voksne liv i dag! det er vel ett tydelig friskhetstegn at jeg våger og ta noe levende inni huset, jeg som dreper alt av planter har planer om å skjerpe meg også  på dette området!

Vi har handlet i dag også, men som dere ser trenger vi det overhode ikke. Det er noe rart med å bruke penger på mat når man før bare har prioritert rusen. Jeg husker da jeg selv jobbet i butikk og dagdrømte om å ha en mann i livet mitt jeg kunne handle sammen med, for som singel og rusmisbruker var dette ikke en del av dagliglivet mitt, men noe jeg ønsket meg veldig.

Det er så godt og være to <3 Han gjør disse tunge tingene og jeg styrer rundt med de småtingene, i dag føler jeg på ekte hverdagsglede! det er noe med det når man har orden rundt seg og jeg merker hvor mye mer inspirert jeg blir til og gjøre andre ting når hjemmet er fikset, jeg får lyst og dra ut og gjøre ting eller skape mer!

Tusen tusen takk for støtten jeg har fått ifra dere! denne massive responsen tar jeg virkelig til meg. Dere gjør det gøy og dele!

I dag har vi fått opp hyllen som kollapset og har organisert klærne våres litt bedre, det føles godt at også dette rommet er i stand selvom det er mye oppussing som gjenstår.

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Om dere liker denne bloggen og har lyst og følge med videre så har jeg laget en gruppe til bloggen der jeg poster alle nye innlegg og små overaskelser! meld dere inn via linken her og vær med meg videre i denne rusfrie tilværelsen!  ❤️https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

6 kommentarer

Siste innlegg