Trist og si farvel til den beste jula noensinne! adjø jula 2021, HALLO året 2022!

Det begynner og gå opp for oss at jula snart er over og at det nye året kommer brusende på oss! det begynner også å gå opp for spesielt meg at jula snart skal bort ifra leiligheten og lysere og lettere farger skal på plass, det blir trist og si adjø til den beste jula jeg noen gang har hatt.

Hvert eneste år så lenge jeg kan huske tilbake har jeg fått den berømte juleangsten, denne angsten som har startet allerede i september og ikke gitt slipp før vi har startet på januar, det har alltid vært en lettelse for meg når jula har vært over men denne gangen har jeg omfavnet hver eneste desemberdag og gjort det beste utav alle disse små deilige tradisjonene, vi har startet mange egne tradisjoner og har omfavnet alt som har med jul og gjøre, ALDRI hadde jeg trodd jeg ville si denne setningen, men her kommer den…… 

 

JEG ELSKER JULA!

 

 

Mitt mål for jula 2021 var og klare og akseptere den, tolerere den om dere vil. Det har endt opp med at jeg har hatt sommerfugler i magen igjennom hele jula og kjent på ekte julestemning for første gang på veldig mange år, neste år vil jeg glede meg til og starte juleforberedelsene og ikke kjenne på denne vonde klumpen som alltid har vært der, jeg sier ikke at jula er perfekt men den har blitt våres!

 

Igjennom hele desember har jeg hatt i bakhodet at i 2022 endrer hele livet seg, hverdagen blir hektisk og dermed har jeg klart og hvile i meg selv og finne roen til og virkelig nyte disse fridagene, det er ikke ofte at jeg slapper av i meg selv, denne roen har vært en kjærkommen ting i hverdagen min. 

Det blir trist og pakke ned jula, men jeg har hele tiden i bakhodet hvor magisk det blir og pakke opp alt dette vi har fått i år, jeg har aldri hatt noe særlig med julegreier siden jeg alltid har hatet jula intenst, men til neste år kan jeg pakke opp alle disse fine tingene og starte våres 4 rusfrie jul sammen. 

 

Jula 2021 har handlet om familie, om å hjelpe andre mennesker som trenger det og om å se de som ikke har det så greit som vi, jula 2021 har handlet om kontakten jeg har fått med mennesker på nettet som har mistet det kjæreste dem har, jula har handlet om å strekke ut en hånd til andre mennesker og jeg er glad jeg ikke har mistet hjertet mitt og omtanken for andre i rusen, det er dessverre mange som gjør.

Nå når vi snart skal pakke bort jula kommer tankene mine til å gå til det neste året som kommer og alle endringene vi må bli nødt til og bli vant med, det er nye tider med nye utfordringer og jeg gleder meg til og ta fatt på det mest spennende året i mitt liv! 

 

Adjø jula 2021, hallo året 2022!

 

Lyst og følge oss videre? 👇

Liker du denne bloggen? 👇

 

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

4 kommentarer
    1. Vel overstått jul💫🌟❄ og et Godt Nyttår ønske æ dåkker🌠❤🌆
      Dåkker har det så hjemmekoslig🌸 og hvor sterk dåkker e som har kommet sålangt til det positivet i livet deres💖 Det skal styrke til å få det til🌺 klæm fra mæ🌟

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg