Traumatiserende fortid på åpen blogg

Heisann kjære lesere og god morgen!

På tross av dårlig form i går så klarte jeg faktisk og gjøre disse tingene som stod på dagsplanen og klarte å gjennomføre disse forpliktelsene mine, det føles godt! før i “gamle dager” klarte jeg nemlig ikke dette og det var ett under om jeg kom meg på en avtale som var satt. Det føles godt nå i denne rusfrie tilværelsen og faktisk være til og stole på, og vite at om jeg lager en avtale en uke i forveien så kan jeg faktisk stille, jeg er ikke lenger avhengig av formen min eller min egen tilstand. Det er godt og kunne stole på seg selv.

Struktur og orden i livet har blitt viktig for min egen trygghet. Det føles rart å si dette med det livet jeg legger bak meg med kaos og utrygghet. Tryggheten og stabiliteten har blitt noe av det viktigste i mine hverdager. 

På grunn av alle traumer og kaos venter jeg fortsatt på at alt bare skal rase plutselig og helt uventet, jeg tenker krise med en gang og må godta at kroppen min reagerer på alle disse tingene jeg har opplevd. Jeg er på mange måter skadet etter ett hardt liv, men det finnes håp også for slike som meg.

Jeg har hele mitt voksne liv vært uten dette håpet og lyset om at det faktisk kan bli bedre, og i perioder har jeg vært så langt nede at å slutte livet var eneste uvei. Jeg har for alvor fryktet mitt eget liv mange ganger og dette fører nå til traumer som kommer tilbake igjennom behandling. Jeg er utslitt psykisk men jeg har det bra! traumene kan faktisk ikke skade meg lenger, foruten oppi mitt eget hode om jeg ikke deler, så jeg setter ekstremt pris på dere akkurat nå!

Som mange andre der ute er det mange av traumene jeg har fortrengt som nå kommer og knakker på døren, det vil ta lang tid for i går innså jeg virkelig omfanget av traumene mine som går helt tilbake til da jeg var veldig liten. Jeg har opplevd ting barn overhode ikke skal bli utsatt for og nå betaler jeg prisen igjennom traumer og mareritter ifra fortiden. Jeg har den siste tiden begynt og forstå hvordan det kunne gå så galt for meg, jeg tenker faktisk at det ville være rart om jeg ikke fikk store problemer etter alle disse traumatiske opplevelsene helt ifra starten av. 

Jeg er så glad for at jeg har dere <3 og støtten jeg opplever igjennom denne bloggen gjør meg vanvittig sterk! det finnes ikke skummelt og dele når responsen er som dette! tusen takk for delinger og støttende ord, dere skal vite at dette betyr alt for meg!

 

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Jeg har oppdatert gruppa jeg har til bloggen på Facebook! Her vil jeg poste alle nye innlegg slik at det blir lettere og følge med! Meld dere gjerne inni denne gruppa ved å klikke på linken! ❤️https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg