Smertetirsdag og lufta går utav meg

I går måtte vi på butikken og handle for vi var rett og slett nesten tom i kjøleskapet og det funker dårlig i desse tider. Turen på butikken ble en smertefull affære for meg som slet fra før på dagen, og kvelden var egentlig bare bortkastet, men maten kom i hus og kjøleskapet er mye mer fristende nå! Kosthold er viktig for oss, og har blitt en prioritet i hjemmet våres.

Dagen for meg startet i halv 5 tiden og jeg kjenner jeg sliter i dag med smerter i hele bakpartiet, det er liksom ingenting som hjelper og jeg ser ikke helt frem til dette. I går hadde jeg vondter hele dagen men beit det i meg og lot være å ta smertestillende før på kvelden, men i dag tror jeg at jeg tar disse tidlig på dag og svelger noen kameler. Jeg skyr alt som heter piller, og har tatt Paracet nå bare 4-5 ganger siden jeg brakk ryggen. Målet mitt har vært å klare meg helt uten, og jeg har klart meg fint 🙂 morfinen stoppet jeg med allerede i Januar, så jeg tenker jeg er innafor! Det er viktig for meg å være oppegående i dag, da jeg har planer som må ut i liv og jeg har ikke tid til å ligge på soffaen og ikke få gjort noe i dag.

Det er tirsdag og dag nr 2 i den nye uka som jeg såg slik frem til, men jeg må bare innfinne meg med at ting er tyngre enn før og at jeg må jobbe ekstra hardt for å holde motet oppe, det er jo ikke slik at jeg ikke såg dette komme så jeg er forberedt, men konstante smerter gjør like vondt uannsett hvor forberedt man er! Det hjelper mye at min kjære våknet og kom inni stua, det er første gang det har skjedd så bare det hjalp litt på humøret. Og jeg fikk en lynvisitt av katten, så hele familien var samlet her en stund <3 etter å ha prøvd å sove litt til har jeg bare innfunnet meg med at dagen har startet, og kaffen er klar på bordet. Livet er hardt uten Red Bull som kicker meg skikkelig igang hele døgnet, så å bare ha kaffe blir en stor overgang for meg som er vant med å ha vinger hele døgnet, iallefall tro jeg har dem!

Det blir en spennende dag uannsettt, for jeg øyner håp om å komme meg ut i møte i dag, og forandring fryder når man har sittet her aaaaaltfor lenge! Små gleder folkens, små gleder!

Ha en fantastisk Tirsdag alle sammen <3 jeg håper folk deler bloggen nå når jeg ikke kan dele den selv! Det er skikkelig leit at jeg mister masse lesere fordi jeg ikke når ut, og mange ikke vet at jeg har flyttet denne viktige bloggen – er frustrerende at ting skal være så vanskelig, og når jeg ikke får svar en gang så blir jeg bare irritert 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg