Rus jeg har gitt deg alt!

 

Jeg har gitt deg barna mine
Jeg har gitt deg min verdighet
Jeg har gitt deg personligheten min
Jeg har gitt deg alt
Nå er det på tide jeg tar meg tilbake
Det er slutt på at du skal kreve meg
Jeg er sterk nok nå, til å kjempe imot
Din satan, skal aldri få taket på meg
Om det så er det siste jeg gjør.
Det er helt sykt at jeg har latt det gå sååå langt, uten å åpne øynene.
Jeg har gitt hele helsen min, og sitter nå med en blodsykdom som er meget alvorlig, jeg har knekt ryggen, jeg har mistet barna mine til barnevernet, jeg har gitt opp all verdighet som jeg har hatt inni meg bare for å føle den sterke rusen inni meg. Bare for å få slappe av.. bare for å ikke føle for øyeblikket. Jeg vet at om jeg driter på draget nå og sprekker, så står jeg i stor fare for å dø. Ikke bare på grunn av blodet, men fordi kroppen min rett og slett ikke tåler mer. Ikke livet ellers tåler mer heller. Driter jeg på draget denne gangen så er det faktisk over. Jeg har ikke mer å gi nå, det er nå eller aldri. Om jeg ikke klarer det denne gangen så kan jeg gi opp.
Det er nå det gjelder!
Kraften jeg har inni meg nå, skal lagres, i mange mange år fremover. For nå har jeg mange år å se fremover mot. Det har jeg ikke hatt før- jeg har levd i mange år der min største frykt har vært å dø av rusen.. tenk om barna mine fikk høre at mammaen deres døde av rus, når rus var grunnen til at dem måtte flytte i tidlig barnealder? Tenk så flaut!

 

 

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Om dere liker denne bloggen og har lyst og følge med videre så har jeg laget en gruppe til bloggen der jeg poster alle nye innlegg og små overaskelser! meld dere inn via linken her og vær med meg videre i denne rusfrie tilværelsen!  ❤️https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg