Nytt liv, nytt år og nytt hjem!

Jula er pakket bort og det ble stusselig og usedvanlig mørkt i den lille leiligheten våres, jeg har klart og tatt tilbake jula så i år blir det lystbetont og starte forberedelsene! 

2022 blir vårt år! bryllupet nærmer seg og jeg har startet i ny jobb som erfaringskonsulent, ikke nok med dette men vi har startet med en ny fase i tilfriskningen våres, nå står kosthold og aktivitet på agendaen. 

Hjemmet våres er om mulig enda mer viktig nå enn noensinne, det er her vi begge skal hente oss inn igjen og hente styrke til og både leve som rusfrie mennesker men også prestere i hver vårt arbeid. Vi er to rusfrie rusavhengige, vi har bygget dette hjemmet selv og har skapt oss en trygg hule. 

Vi skal snart starte ett storprosjekt i kjelleren! vi skal lage oss kjellerstue og jeg kribler etter og komme igang! imens prøver jeg og skape mest mulig lys her hjemme og har hentet frem alt av lamper som er og oppdrive, vi har tømt loftet og ryddet og skal kjøre alt bosset på bossplassen, vi gleder oss til og dele også disse prosjektene med dere! 

 

 

Lyst og følge oss videre? 👇

Liker du denne bloggen? 👇

 

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

4 kommentarer
  1. Jeg har lest og fulgt dere lenge. Det er beundringsverdig og stort det dere får til sammen.
   Blir fint å følge dere videre. 👍😀🌷

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg