Jeg føler meg dømt her på plassen som er mitt hjem, jeg føler meg rett og slett dømt for det jeg gj

Annonseinnlegg

Japp, jeg kom hjem med strålende humør og høyt aktivitetsnivå i både munn og kropp. Fartet rundt i huset og hadde egentlig en plan om å rydde her og dusje og få mest utav denne nydelige kvelden. Ja humøret var på TOPP, og det merket hele huset da jeg ankom.
Men det forandret seg veldig i kveld, og jeg kjenner att jeg blir frustrert, provosert inni sjelen min og VELDIG VELDIG misforstått og dømt.
Jeg har fått en beskjed for lenge siden om att noen ikke likte att jeg delte bloggen min på gruppen på facebook fra hjemplassen min, der deler dem alt som skjer i Måløy, og det har gått HEFTIG for seg nå når vi har blitt en del av ny kommune. Folk har hudflettet hverandre der, komt med personlige krenkelser og vært skikkelig stygge i kjeften sin. Diskusjonene har ført til store konflikter som har gått på person og ikke sak, og dette har pågått over LANG LANG TID. Jeg har ikke tatt en del av denne diskusjonen, da jeg har fått inntrykk av att om du kommer med en liten mening, så har du ingen fremtid der, da blir man hudflettet og uthengt. Jeg har tenkt att om dette skjer, kan jeg selv ikke gå i gaten omtrent. Såpass alvorlig har det vært i denne gruppen, og mange har tatt avstand og ikke turt å heve sin egen stemme og mening!
Nå kjenner jeg att jeg er kraftig provosert! Jeg blir sint på grunn av den viktige rollen jeg nå har påtatt meg som ansvarlig for en gruppe mennesker som sliter med rusproblematikk, og som trenger masse hjelp for å finne styrken, motivasjonen, rutinene, de faste tingene å gå til, og lyset som viser veien, slik att dem kan føle seg nyttig, og en ressurs for Måløy BY.
Jeg er en rusmisbruker, men har klart å finne disse tingene her i Måløy! Jeg har klart å finne min motivasjon i denne gruppen, og menneskene som har valgt å stole på MEG. Det er faen meg ikke enkelt når man er vant med å bli skuffet, sett ned på og dømt av ALLE.
Da er det forbanna irriterende, att en spleis som blir delt på en så stor gruppe for denne lille byen på Vestlandet, blir SLETTET!

Er det så utrolig lite viktig for noen? Er vi ingen betydning for dere? Er vi virkelig så lite verdt i denne kommunen?
Jeg syns synd på dem som ikke har slitt i livet, for vi er sterkere enn dere, og vi har sett nok til å ikke dømme som dere.
For når dere sletter en slik spleis, så går det på gruppe menneske, og det jeg nå jobber for. Det går ikke på meg som blogger, eller min blogg overhode. Det går på en gruppe mennesker som trenger småting i hverdagen som denne spleisen kan gi! Og dere velger att dette ikke er viktig for akkurat dere. Hvor egoistisk og sneversynt kan man bli?
Dette er en hovedgrunn til att jeg har hatet Måløy i så mange år. Dette er en holdning som jeg ikke lenger aksepterer eller godtar. Vi er såpass få i denne kommunen att vi er nødt å stå sammen, uannsett farge eller problematikk. For jeg tror alle har noe å slite med, eller er det visse personer som er perfekte her? Rekk opp hånda, så jeg velger neste side av veien neste gang jeg møter deg. For jeg ønsker ikke å møte deg heller 🙂
Ha en fantastisk dag videre, for det vil ikke jeg ha. Mister virkelig troen på menneskeheten, iallefall slikt. Usj!

Annonsert innlegg med iPad fra ellos




4290

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg