Jeg er en ufattelig stolt mor!

Etter tidenes dårligste dag på sofaen mottok jeg akkurat video av sønnen min på snart 14år som akkurat har fått nok penger til å kjøpe seg elektrisk gitar! vi har sendt han bursdagspenger og fikk takk igjennom en video som ga meg tårer i øynene og den største stolthet i hjertet man kan kjenne og jeg kjenner hvor mektig inponert jeg er over disse barna mine! på tross av at dem ble røsket bort ifra hjemmet sitt og det eneste dem kjente, på tross av denne vanskelige situasjonen dem ble satt i så har dem vokst opp til å bli to flotte og fantastiske unge voksne med hodet på rett plass! jeg er så glad for at dem fikk en tjangse i livet jeg selv ikke kunne gi dem og jeg våger ikke å tenke på hva som hadde skjedd om dem måtte bli vitne til alle disse problemene jeg har hatt, jeg er glad barna mine ble plasserte bort og finnes ikke bitter for annet en all løgnen som ble presentert under rettsaken.

Jeg selv har vokst opp med en far som er alkoholiker, jeg har kjent på denne utryggheten rundt dette og dette ansvaret jeg som barn følte jeg hadde på skuldrene mine, jeg har alltid hatt ett behov for å beskytte han også nå i voksen alder og jeg innser at det er ett usunt forhold mellom far og datter. Barn merker rus og barn og rus har ingenting med hverandre og gjøre, og jeg er glad barna mine slapp og være vitne til mine problemer med både narkotika og alkoholen. Selvsagt er det vondt og jævlig når barna blir revet ifra en, men in the end har vi faktisk vært ufattelig heldige med både fosterfamilier og all samværet vi har fått på tross av avstanden. Barna har alltid fått hatt ett forhold til oss og har aldri opplevd og bli nektet og snakke med oss eller slike skremmende historier man hører om daglig når det kommer til barnevern og fosterhjemsituasjoner. 

I kveld kjenner jeg på en stolthet bare en som har bært barnet sitt i 9 mnd kan kjenne, det endret bare hele dagen min og jeg kan legge meg med ett hjerte fylt med kjærlighet og gode tanker! selvom barna mine ikke bor sammen med meg og jeg går glipp av mange ting så får jeg lov og få disse gledene som denne videoen ga meg! jeg er en heldig mor på avstand og barna er det eneste som betyr noe, jeg holder meg edru også for dem og disse to menneskene er disse to motivasjonene jeg behøver for å drive videre.

Bilde ifra turen våres sammen på lørdag <3 

Jeg har oppdatert gruppa jeg har til bloggen på Facebook! Her vil jeg poste alle nye innlegg slik at det blir lettere og følge med! Meld dere gjerne inni denne gruppa ved å klikke på linken! ❤️https://www.facebook.com/710870607/posts/10164544614325608/?d=n

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg