Jeg ble holdt fast i stolen da jeg skulle klippe tungebåndet som liten

Reklame | Gymgrossisten.no

Annonseinnlegg

Bestemte meg for å legge meg i sengen i gårkveld eller for knappe 4 timer siden viss vi skal være pirkete. Det skulle jeg tydeligvis ikke gjort, for nå sitter jeg våken igjen etter å våknet i en pøl igjen. Jeg er ikke varm eller noe, og har ikke noe mer på meg av klær eller dyne enn ellers, men i natt våknet jeg altså i en pøl av svette igjen, og våknet våt, iskald og måtte bare stå opp fordi jeg var plutselig lys våken og hadde ett sterkt behov for å få av meg klærne. Det er ingen poeng å prøve å sovne igjen, for det er fysisk umulig på disse medisinene, så det er bare for meg å stå opp. I min bok heter disse nettene helvetesnetter, og iløpet av desse mnd har jeg hatt ufattelig mange av dem, men den siste tiden, ja etter nedtrapping og etter at det begynte å stabilisere seg så har jeg ikke hatt så mange av dem. Jeg har blitt vant med å sove på soffaen men tenkte i går at jeg ønsket litt ordentlig søvn før den store dagen jeg har forran meg. Det skulle jeg ikke gjort, for nå sitter jeg her og er veldig sliten og trøtt, og er kald som en pinne! Jeg har to pledd over meg men jeg har fått frosten i beina i hele kroppen again! Jeg får flashbacks og tenker at det er bra dette bare er en natt innimellom nå, for før var dette normalen, hver eneste natt, og det blir veldig slitsomt. Spesielt når man har mye å gjøre. Jeg må nå bare legge til at jeg må i dusjen også, og helst bytte alt i sengen igjen, selvom min kjære byttet før vi la oss i går. Det STINKER! Jeg har aldri luktet en slik lukt i hele mitt liv, og jeg har luktet på mye rart og vært på mange skittne plasser! Men denne lukten vil jeg aldri bli vant med. Jeg stinker gammel hest blandet med kjemikalier som gjør lukten intens så man ikke klarer å overse den! Så nå er jeg egentlig ganske så lei her jeg sitter og stinker med kaffekoppen så altfor tidlig!
Det er godt det bare er 3 timer til vi skal suse innover og bli ferdig med dagens dose. Jeg håper dem kan fortelle meg mer på sykehuset nå, om hvordan det egentlig står til i kroppen min, og håper ikke denne plutselige tilbakegangen ikke tyder på at platene mine atter en gang har gått ned igjen, for da blir jeg deppa altså! Jeg har en tendens til å merke det selv når desse går opp og ned, og da dem gikk opp sist gang så sa jeg dette til legen før hun ga meg resultatene som ga meg rett. Denne gangen har jeg en ekkel følelse av at dem har sunket igjen, men det kan være nedtrappingen siden jeg har det nå slik jeg hadde det da jeg begynte på desse medisinene from hell.

Dette blir en spennende dag uansett hvor trøtt i trynet jeg er akkurat nå, for alt kan fikses her i livet og verden, og det er måten man tar ting på som gjelder. Før hadde bare dette vært en stor nedtur, men nå ble jeg bare irritert en liten stund, og det kommer jeg ikke til å slutte med. Slike reaksjoner er normalt, og det må en nesten bare tåle. Det er godt at hjertepumpen min fungerer som den skal og at også jeg kan bli irritert over småtingene som ikke har noe å si i det store løp. Jeg gleder meg til å kjøre masse i dag, men turen tilbake får sidedamen ta seg av! Vi er heldige som har min tante i ryggen nå, ellers hadde nok frustrasjonen min stått i taket i leit på noen som kunne vært med i dag. Jeg fikk overhode ikke lov å ta noe taxi eller å oppholde meg der over tid, så jeg må ta egen bil og jeg må gjøre dette kjappere enn normalt.
Atter en gang reiser jeg til behandling, og vet at immunforsvaret mitt har vært i bunn helt siden 18.Desember, men jeg kjenner overhode ingen angst eller redsel. Jeg kjenner ingen frykt når jeg tenker på sykehuset og denne behandlingen, og før hadde jeg hatt denne angsten min hele ukene om jeg visste jeg skulle dit, eller til en vanlig lege her for den del. Jeg har trigget en angst inni meg mot slike ting hele livet, fordi jeg ble holdt fast da jeg var liten og skulle klippe tungebåndet mitt, og dette har festet seg inni meg og hodet mitt. Jeg har alltid vært livredd selv tannlegen, dette er jo normalt for det er ikke så behagelig. Dette har gått over etter hundrevis av timer med tannlege etter rusbruken min, og ødelagte tenner. Men angsten ligger i alle som har noe med legeyrket etter sykepleieryrket eller helseyrket og gjøre. Jeg har alltid vært livredd dere, og unngått dere så hardt at jeg selv har blitt alvorlig syk av noe som kunne blitt stoppet for lenge siden. Samme med da jeg fikk kreft. Jeg kunne oppdaget dette lenge før men angsten min for alt av leger gjor at jeg unngikk prøver jeg unngikk å bestille meg timer, og jeg gikk glipp av å finne ut at jeg faktisk var syk, og gikk med det evig lenge før jeg fikk fjernet jævelskapen.
Nå er angsten borte og jeg setter så umåtelig pris på all støtte og hjelp dem gir meg! Angsten jeg har hatt kom da jeg var liten men først nå er den borte 32år senere. Ett gammelt traume ifra jeg var liten går dermed i glemmeboken og blir lagt bort for alltid. Angsten har ingen matmulighet hos meg lenger, så den overlever ikke. All angst som ikke er berettiget blir håndtert slik av meg, og den slipper. Jeg har ikke hatt angst siden Desember, og det er slik jeg har fikset meg selv, heilt og fullt aleine her på bloggen har jeg gitt slipp på samtlige traumer Som ville hjemsøkt meg og fått meg til å rusa meg igjen.
Det er deilig å ha funnet sin måte å gi slipp og bygge seg opp, det er godt å finne sin form for traumeterapi, dele ærlig som aldri med dere og ikke være bekymret lenger. Jeg står for absolutt alt jeg deler fordi det er den fulle og hele historien min, og det er min sannhet om hva som skjedde da, og hvordan det har påvirket meg i ettertid, da jeg ikke har bearbeidet disse tingene. For de hjemsøker deg! Kansje ikke med en gang, og du husker tingene kansje ikke en gang, men de kommer igjen kansje 5,10, eller 15år etterpå.

Jeg må styrte kaffien min, dusje lenge nå og bytte alt av klær og stelle meg! Jeg føler meg som en skitten ekkel pike og det funker ikke for meg dette her! Men dagen i dag skal bli fin uansett hvor lite jeg har sovet og uannsett hva beskjeder jeg måtte få på sykehuset. Bekymringer tar jeg ikke på forhånd, og jeg har mang en gang blitt positiv overassket over hva som har kommet ut av dagene mine som jeg ikke såg komme, senest i går overassket dagen meg med masse spennende prosjekter og samtaler, og jeg fikk gjort MASSE!
Tenker denne dagen også blir en slik suprise! Det er Fredag og det er helg for de fleste! Her er det fortsatt Søndag som hele uka har vært, det er godt jeg liker søndager nå <3

C4 fra gymgrossisten! Anbefales!


CELLUCOR

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg