Har satt pappa på tvangsarbeid etter gårsdagen!

Annonseinnlegg

Og det har han bare godt av! Han trenger mosjon, aktivitet, og att noen presser han utav komfortsonen sin, så får han vekk fyllesjuka kansje i morra. (Dumt han må sette på noe klær for meg også, og bytte på to dyner med nytt sengesett fra Spar Kjøp). Ja jeg presser han, snakker med han på en skikkelig måte mens vi styrer på! Han vasker opp og jeg rydder resten! Teamwork mot rus.!
Nå har han stukket av, og ligger i sengen sin og gjemmer seg. Jeg er ikke god å komme utfor, men jeg har fått nok av dårlige ynskyldninger, dårlig oppførsel mot min mor og meg. Og dette er straffen, som han må ta. Han tar dette på sterkeste alvor, for første gang i sitt liv. Jeg tenker det er bra jeg er ærlig med han. Og att jeg er direkte og sier akkurat hva jeg føler. Noe jeg aldri har gjort før. Vi får en gjensidig respekt, og jeg setter han på plass hver eneste gang, og med en gang. Kansje det går inni den gamle skrotten etterhvert.
Jeg tenker at å innse problemet sitt er viktig og jeg tror han ikke har innsett hva hans rus gjør mot oss nå når vi slutter selv. Att andre påvirker han med drikking, hva tror han det gjør med oss når min egen far er full når jeg kjemper min kamp.
Det er respektløst, og jeg krever respekt i mitt eget hjem.
Slik var den saken!
Jeg har ryddet, og hengt opp gardiner. Det var rotete her etter helg, men tok meg 15 min alt. Det er slik det skal være når man har system i rotet sitt, og ikke som før skittent og kaos. Det er hærlig!
Jeg ble kjørt hjem i dag etter å ha fikset masse i gata, så jeg slapp dyr taxi.
Jeg har fått godkjennelse til å kjøre folk til behandlingsplasser, og får betalt for kostnadene jeg har på denne reisen på torsdag. Det er veldig greit for meg 🙂 jeg har ingenting imot å kjøre folk, da får jeg treningen! I samme slengen.
Jeg har også bestilt meg optikertime i Førde på torsdag når jeg allikevel er der! Jeg ser INGENTING når det er snøvkave og mørkt, IKKE GREIT! Så da må det til med briller når jeg kjører bil, for jeg liker å se veien!
Så nå blir det middagslaging til han gut som er sliten for tiden, og det forstår jeg godt med meg i hus. Jeg har ingen ro i sjelen og springer rundt som en høne uten hode, + hode.
Jeg må ta hensyn til hans timeplan, og det er viktig for meg å være en hensynsfull kjæreste, nå når han er i arbeid og gjør sitt beste for å skape livet sitt sammen med meg <3 vi skal gifte oss, og vi kommer til å bli og er veldig lykkelige sammen. <3

C4 fra gymgrossisten! Flere forskjellige smaker









0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg