Fullstendig tom for energi og gnist.

Noen dager flyr avgårde og noen går så seint at man undrer seg over om klokken har stoppet helt opp. Denne dagen har vært altfor lang for meg og jeg kjenner meg helt fullstendig tom. Noen dager er tyngre enn andre og i dag sliter jeg med motivasjonen min, heldigvis vet jeg at dette bare er en dårlig dag og at morgendagen sikkert blir bedre.

Det finnes ikke en eneste ting jeg ønsker og gjøre i dag og klarer såvidt og komme meg igjennom disse tingene jeg har måttet gjøre. Livet som rusfri er ingen dans på roser! og alle dager er fullstendig forskjellige, heldigvis vet jeg at dagene med masse motivasjon og glede er rett rundt hjørnet. 

Jeg prøver og gjøre denne bloggen til en positiv blogg men på samme måte vise hvordan det svinger avgårde og at ikke alt er så enkelt alltid. I dag er en av disse dagene der formen svikter fullstendig og det eneste man ønsker og gjøre er og gjemme seg under dyna til tåka letter og humøret er tilbake til normalen.

Aldri før har sengen fristet mer enn i kveld og jeg gleder meg til og forhåpentligvis våkne til en enklere dag i morgen, behandlingen jeg igjennomgår nå tar det beste av meg og jeg kjenner hvor mye det krever av meg.

Tusen takk for at dere lytter! takk for at dere alltid er her for meg! tusen takk for all støtten! jeg vet faktisk ikke hva jeg skulle gjort uten. 

 

Har dere lyst og følge med videre?

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Om dere liker denne bloggen og har lyst og følge med videre så har jeg laget en gruppe til bloggen på facebook!  meld dere inn via linken her og vær med meg videre i denne rusfrie tilværelsen!  ❤️ gleder meg til og se dere! https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

 

6 kommentarer

Siste innlegg