Forspill til morgendagen! Sogndal here we come!

For en dag dette har vært! for ett deilig avbrekk ifra den helt vanlige hverdagen her hjemme! det var rett og slett ufattelig deilig og kunne bruke seg selv litt, bli litt nervøs og kjenne at man lever! jeg føler meg som ett helt nytt menneske bare jeg får komt meg litt ut og gjøre dette jeg elsker. 

I dag var bare ett forspill til morgendagen! i morgen reiser vi til Sogndal og skal delta på en temakveld! temaet er barn av rusmisbrukere og man kan snakke i flere døgn sammenhengende om de ulike problemstillingene man da står ovenfor, dette kan ikke bli annet en kjempespennende og være med på og jeg suger som alltid til meg alt jeg kan. 

 

Jeg føler meg ekstremt privilegert og heldig som får lov og ta del i så mange ting, jeg får lov og dele og bruke meg selv i så mange ulike sammenhenger, denne kunnskapen som bare har blitt sett på som en byrde kan nå brukes til noe konstruktivt! jeg håper det bare blir mer og mer av denne type arbeid fremover! 

 

Den siste tiden har vært tung og behovet for og dele dette har ikke vært tilstede denne gangen, jeg bruker denne bloggen som en ventil og som terapi men denne gangen har jeg følt for og holde meg for meg selv. Nå kjenner jeg at jeg trenger gode nyheter og denne dagen har vært en bra start! 

 

Livet er en berg og dalbane og man vet aldri hva som venter rundt neste sving, kanskje det er en jobb i sikte? 

 

Den som lever får se… dere blir i så fall en av de første som får vite det! og jeg gleder meg til og dele også morgendagen med dere! dette blir gøy! 

 

 

Liker du denne bloggen? 

 

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg