Finnes det tilgodelapp, byttelapp eller angrerett på 2023?

Jeg er rimelig glad for at jeg ikke har overnaturlige evner og kan lese fremtiden 😂 jeg er glad for at jeg faktisk slipper å vite hva som kommer rundt neste sving før det dukker opp i horisonten.

 

Det er jo det som holder en gående ikke sant? at man faktisk alltid får ha ett håp om bedre tider.

 

Om jeg hadde visst hvordan starten på 2023 ville bli hadde jeg ikke gledet meg så stort og hatt så mange drømmer for året som kom, jeg er glad jeg fikk lov å være håpefull når det kom til dette splitter nye året før alt bare raste.

Jeg sier ikke at jeg har gitt opp hele 2023 på grunn av den dårlige starten, overhode ikke! 

 

Vi visste heldigvis ikke den dagen hva som ventet oss. Jeg er glad jeg ikke kan spå fremtiden, om jeg kunne det hadde jeg nok gitt opp for lenge siden.

 

Mange ganger har jeg undret meg over om det finnes en angrerett, en byttelapp eller tilgodelapp på 2023, jeg vil i så fall gjerne ha en slik!😂

 

Året 2023 fikk en elendig start med sykehusinnleggelse, ambulanse tur i full fart. Dramatikken var stor en stund og jobb start måtte vente. Natta før jeg skulle på jobb startet smertene som faktisk var like ille som å føde barn! 😳 etter tidenes lengste juleferie var jeg super klar for å ta fatt på hverdagen igjen, og her sitter jeg ennå 13.januar og har ennå ikke fått startet dette året skikkelig. Jeg er sykmeldt ut denne uka og krysser alt jeg har for at jeg skal slippe ett nytt anfall og at disse steinene kan bli fjernet slik at panikken i kroppen kan gi slipp. 

 

Nei jeg er glad for at vi får lov og leve i uvitenhet om hva som kommer. Det tillater oss faktisk å ha dette håpet om at ting vil bli bra og lar oss drømme om hvor bra fremtiden vil bli.❤️ Jeg er glad jeg slipper overnaturlige evner slik at jeg kan se inni fremtiden, jeg ønsker faktisk å leve i uvisse fordi jeg vet at det også venter mange flere kamper jeg må ta. 

 

En real restart på maskineriet, en “tilbake stilling” må til og jeg må rett og slett starte 2023 på nytt!😁

 

 

Jeg kunne ønske man kunne slettet de delene som ikke er så bra og beholde de gode tingene men det er jo det som er så bra med oss mennesker, til slutt husker vi faktisk bare de fine tingene og de dramatiske og ubehagelige blir lagt i en boks for seg selv.

 

In the end sorterer vi ut disse tingene vi vil ta med oss videre og anvender dem, de andre legger vi bort og glemmer.❤️

 

Klokka er 04.43 når jeg skriver dette innlegget, natten har ikke vært noe særlig bra og tankene raser i hodet. Det føles godt å ha ett sted og plassere dem og få dem ut ❤️ innlegget vil ikke bli publisert før kl09.00 uansett siden jeg ennå ikke har fått orden på statistikken og registrering av hvor mange som er innom denne bloggen.

 

 

Tror jeg starter 2023 på nytt!

 

Dagen startet fryktelig tidlig men det vil ikke si at den ikke blir bra 😁

Det er fredag og snart helg! ⭐️ når man er hjemme hele tiden klarer man ikke skille dagene og helg ifra hverdag men jeg skal sørge for at denne helgen blir spesiell og fin ❤️

Vi har mye å feire denne helgen og jeg gleder meg til å dele positive innslag her på bloggen og rette fokus fremover! det er jo tross alt dit vi skal. 

 

 Ha en nydelig start på fredagen kjære leser ⭐️

 

 

Velkommen 2023!

 

 

Lyst og følge oss videre?

👇Liker du denne bloggen?

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

2 kommentarer
    1. ❤️❤️❤️❤️ Så glad på dine vegne og ønsker deg alt godt. Alle skal gjennom opp og ned turer i livet å det er de som gjør oss sterkere og sterkere ❤️ Du har virkelig vært helt rå å du må være utrolig stolt av deg selv ❤️🇧🇻❤️ God helg og kos dåkker max ❤️

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg