Fantastisk helg i møte! <3

Reklame | Ellos.no

Denne Fredagen var kjærkommen her i huset! Jeg har malt trappen, og min kjære har laget til ett fuglebrett til en venn av oss. I tillegg har vi fikset akvariet til det nye familiemedlemmet våres som er en ekte kampfisk, så nå har den plass til å vokse seg stor og sterk, jeg syns vi har fått det fint og det er dekorativt også her i stuen våres <3 vi har faktisk blitt glad i denne lille fyren her og han er en av mange motivasjoner for oss, når vi fyller livene våres med positive ting 🙂 jeg hadde aldri trodd at jeg ville bli glad i en fisk, men hjertet mitt har tydeligvis vokst seg stort nok for dette også. Jeg merker at jeg hadde behov for denne Fredagen her i heimen <3 der vi begge er i aktivitet og fikser de tingene vi faktisk har hatt planer om en stund, og det er deilig å kunne åpne vinduene og bare jobbe litt. Jeg må ta meg pauser hele tiden, men det er så deilig å være i aktivitet igjen, og kjenne att energinivået går oppover og fremover, og det er deilig å leve litt! Jeg ser frem til kvelden da vi planlegger årets første grilling sammen med foreldrene mine, og det passer godt med den dårlige matlysten min! Så da øyner jeg også håp om bilkjøring også!

Jeg føler meg mye mer positiv når jeg føler at jeg presterer litt mer enn å ligge strak ut hele dagen, og det er deilig og føle att energien også kommer tilbake. Hele meg er helt anderledes når jeg føler jeg kan være til nytte og få gjort ting jeg planlegger!

Det er mange som har spurt meg om russuget er større i helgene enn i ukene, og da kan jeg bare avfeie denne myten, for jeg kjenner rett og slett ikke forskjellen på dagene i uka, og da jeg var misbruker drakk jeg uka igjennom, og drakk like mye i helgene som på en Onsdag, så jeg har ikke hatt det slik at jeg har sett frem til helgene, da jeg har vært like fyllesyk i helger, som på vanlige hverdager 🙂 og nå er ikke puben åpen en gang, men jeg setter mer pris på å få kjøre bilen min på kveldene enn å sitte der og drikke uannsett. Og fest kan jeg gå på ennå! Folk må ikke tro dem ikke kan invitere meg på fester lenger, for jeg får ingen sug av å se andre drikke alkohol 🙂 og jeg har det like morro uten, om ikke enda mer morro! Så lenge jeg har klare grenser og regler for meg selv, har jeg ingen sug verken i helger eller midt i uka, og har ennå til gode å kjenne på ekte sug etter å drikke. Jeg tenker bare på de negative tingene ved alkoholen.. heldigvis, så gjør det dette mye enklere denne gangen 🙂 jeg tenker jeg klarer meg godt, så lenge jeg har så masse støtte der ute og familien min som betyr alt <3 vi har det bedre enn de fleste, og jeg tenker hver eneste dag på hvor sinnsykt heldige vi er! Dette blir en kjempefin

Rieker//Twist & Tango//IDUN Minerals

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg