De første julegavene unnagjort

I går fikk vi våres første julegave i år! 

Pappa kjøpte vifteovn både her oppe og nede siden det er iskaldt ute! nå er det så varmt her at det er på grensen til det ubehagelige, men det er det som skal til for og bli frisk igjen.

Mamma har fått en liten del av sin julegave ifra oss, noe hun trengte nå og som hun kan ta ibruk med det samme. Det er faktisk bare andre året vi kjøper julegaver til noen foruten dem vi feirer sammen med. Dette er andre året vi faktisk kjøper gaver til familie og venner og det føles rart og si det med tanke på at jeg er 33år gammel. 

Jeg har lenge hatt en kasse med gaver just in case! og denne kassen har kommet til nytte når det dukker opp noe man helt har glemt eller ikke visste om, jeg kjøper når jeg ser gode tilbud slik jeg har når det uventede dukker opp og anbefaler dere og gjøre det samme.

I dag har jeg faktisk vært ute på en luftetur og det har aldri vært deiligere og puste inn frisk luft! kjøkkenet er vasket og ryddet og pappa har hjulpet meg med og ta oppvasken, bare det gjor formen betydelig bedre! 

På slike dager som dette kjenner jeg meg ekstra takknemlig for at sminke finnes! når man føler seg ille og kunne kleise på seg sminke og iallefall SE frisk ut er magisk og gjør noe med hele formen min! 

Jeg krysser alt jeg har for å bli fort frisk slik at jeg kommer igang igjen, vi har forresten tatt koronatest for og være sikker. Ser jeg har fått en del kommentarer på dette. Safety first!

Min kjære jobber overtid i dag så jeg blir aleine en stund til, det er i slike stunder jeg setter ekstra pris på sosiale medier og søppel-tv!

 

 

Liker du denne bloggen? 

 

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg