Jeg har angstet i hele natt

I natt skjedde det noe merkelig og noe som bare skjer når store ting er på gang. Jeg ble liggende i mange timer og angste over fremtiden, den jeg ellers aldri bekymrer meg over. Jeg ble liggende og tenke på om jeg ikke duger i den nye jobben og tenkte ut alle mulige senarioer i hodet, jeg ble liggende og plage meg selv til langt på natt. Jeg tror det gikk opp for meg at jeg faktisk snart skal starte i ny jobb og hele prosessen som jeg har unngått og tenke på ble startet i natt når jeg helst skulle sove.

Jeg holder meg aktiv igjennom hverdagen og fyller dagene med alt jeg elsker og gjøre, jeg rekker ikke over og tenke over hva som snart vil skje, i natt smalt det skikkelig og jeg ble liggende våken nesten hele natten og tenke over størrelsen og betydningen av denne nye jobben. Hele livet vil endre seg ifra mandag av. 

Når nattens mulm og mørke senker seg over oss kommer tankene som ikke når frem på dagtid når det lyst. Heldigvis skjer dette bare innimellom og aldri så intenst som i natt. 

Jeg har hele tiden tenkt at “neste år starter jeg i ny jobb” eller “etter juleferien starter den nye jobben”, slike tanker gjør at man klarer og utsette angsten og panikken over den nye tilværelsen men i går skrev jeg ned turnusen min og laga til kalenderen for 2022 og oppdaget at det er allerede på førstkommende mandag vi snakker om! 

 

SHIT! dette blir helt vilt!

 

 

Lyst og følge oss videre? 👇

Liker du denne bloggen? 👇

 

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

4 kommentarer

Siste innlegg