2022 jeg har lengtet etter deg! starter det nye året med en smell!

 


Jeg våknet med skallebank av den typen som jeg ikke har hatt siden jeg var i aktiv rus og karret meg utav sengen, tung i kroppen og kjenner hvor lite vant vi er med og rangle, det kjentes rett og slett ut som jeg har vært på en real fyllefest! alle rutiner blir brutt når det er nyttårsaften, det merkes på kroppen i dag. Det jeg savner minst ifra livet jeg hadde før var disse tømmermennene og dagen derpå så jeg er glad at dette bare er midlertidig. 

 

 

 

 

 


Året er 2022 i skrivende stund og i går hadde jeg en deilig følelse i kroppen når rakettene smalt rundt oss, vi var en del av en familie, vi var på ett godt sted og det slo meg hvor forandret alt er. I år gikk jeg inni det nye året med drømmer og håp for det nye og ingen bekymringer for året som vi la bak oss.

Det har skjedd så mange ting i 2021 at jeg ikke klarer og samle de alle, det har skjedd så mange store vanvittige ting så jeg hadde hatt problemer om jeg skulle laget en oversikt over hendelsene 2021. 



Det eneste jeg vet er at vi har funnet plassen våres i livet, vi har funnet ut hvor vi vil og hva vi vil bort ifra. Vi har satt oss målene og nå bare jobber vi frem mot dem, sammen. Jeg har aldri hatt noen i livet mitt som gjør at jeg ønsker og bli bedre og sterkere, men denne mannen får frem dette i meg. Jeg går utfra at det er det som kalles kjærlighet.


 


 


Mange ganger må jeg klype meg selv i armen, jeg føler at jeg lever noen andres liv og er livredd for og våkne og bare innse at alt har vært en deilig drøm. Mennesker som meg er ikke vant med og lykkes, men etter 2år begynner det og gå opp for meg at dette er varig, at det ikke er over i morgen og at om jeg bare fortsetter og jobbe med meg selv vil dette være det jeg kaller livet.


 

 

 

Vi skal klare det her… 

 

 

 

 

Lyst og følge oss videre? 👇

Liker du denne bloggen? 👇

 

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg