Walk of shame på 18.mai i bunad

                                        God morgen kjære lesere! 

Nå sitter jeg altså her klokken 6 på morran og drikker den faste kaffekoppen jeg trenger for og overleve dagen og tenker på hvor rart det er for meg med alle disse forandringene. Jeg kommer ifra ett sted der rusen var det eneste jeg kunne se og det føltes som galskap og være edru over tid, jeg hadde en tanke om at livet uten rusen ikke var ett verdig liv også sitter jeg her og kjenner på gleden av og stå opp tidlig og planlegge dagen min med en varm kaffekopp foran meg. 

Jeg har brukt så mye tid på og tenke på ett rusfritt liv som uoppnåelig for meg at jeg ikke har sett mulighetene som faktisk er her. Jeg har aldri vært mer tilfreds og fornøgd med livet som det er.

Når jeg tenkte over 17.mai i går kom det opp en historie som sitter i meg, den gangen jeg hadde hatt one night stand i gata på selve nasjonaldagen og hadde walk of shame hjem 18.mai med fullstappet gate og jeg i bunad. Jeg har vell aldri følt meg mindre enn akkurat da, skamfull og fortsatt litt beruset etter gårdagen i full bunad på en flott lørdags formiddag, og det var langt og gå også.

Dette er under kategorien: gode minner som jeg klarer og le av i ettertid!
Det som forundrer meg mest er hvor lang tid det gikk før jeg åpnet øynene for verden rundt meg, hvor langt det faktisk måtte gå før jeg kuttet rusen og la sinnet mitt der det hører hjemme, hos meg selv og rusen. Jeg har alltid klandret alle andre og situasjonen jeg har vært i, noe som har ført til at jeg ikke har fått gjort noe med det. Først når skylden ble plassert der den hører hjemme kunne jeg gjøre noe med den, og bryte den ned. 

Nå tar jeg fatt på denne onsdagen med gruppe, henting av ting vi har fått til og gi videre og helt sikkert masse uplanlagte saker som vil skje! 

Ha en fantastisk onsdag alle sammen!

(Det eneste bildet med festdrakten på! mamma er også på bildet, men hun har altså aldri gått en walk of shame om noen lurte)

 

 

Har dere lyst og følge med videre?

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Om dere liker denne bloggen og har lyst og følge med videre så har jeg laget en gruppe til bloggen på facebook!  meld dere inn via linken her og vær med meg videre i denne rusfrie tilværelsen!  ❤️ gleder meg til og se dere! https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg