Villeste uka på lenge! – Tid for oppsummering ifra en rusfri hverdag –

Her sitter jeg da som alltid på fredager og er mentalt utslitt etter uka som har gått, med mareritt om nettene og fullt kjør på dagtid merker jeg at jeg er sliten. 😞 Jeg prøver å plukke frem de positive tingene hver eneste uke, klamre meg fast i disse og glemme det negative. Det er først når man får notert ned tingene man ser endringene som har blitt gjort og fremgangen i livet.

 

Denne uka som har gått ser slik ut: 

*Vært på Høgskolen i Sogndal og fortalt om min historie og om rusettervernet

*Stått frem med å ha opplevd misbruk i barndommen

*Fått henvisning til kjeveortoped og ikke minst fått time der for og fikse tennene

*Fått verdens fineste armbånd i posten av Vibbedille

*Startet utredning av ADHD/ADD

Armbåndet jeg fikk i posten i går av Vibbedille, jeg elsker energien og styrken dette gir meg, selv når jeg kjører bil.

 

Det er 5 ganske så store og omfattende punkter, det er mål jeg har jobbet lenge fremover mot, det er fremgang og ingen tilbakegang men de er enkle og glemme når hodet er tomt og man er sliten etter uka. Når det står på som verst så glemmer man fort hvor man kommer ifra og hvor mye arbeid man faktisk legger ned i denne prosessen, slike lister hjelper meg og holde fokus og sette pris på alle disse tingene som skjer.

 

I dag startet jeg på utredning av ADHD/ADD og lite visste jeg at denne timen ville tappe de siste kreftene jeg hadde, det var utrolig slitsomt og måtte gå tilbake til barndommen og vurdere meg selv. Som dere vet var barndommen en mørk tid for meg på mange måter, så jeg var ikke forberedt på alle spørsmålene og hvordan jeg mentalt måtte tilbake til den gang da alt stod på og jeg var for liten til og verne meg selv. 

I dag høljer regnet ned men inni mellom bygene fikk jeg ett nydelig glimt. Jeg måtte stoppe og gå ut av bilen for og nyte synet!

Det er som om man fortrenger det og prøver og komme seg videre men alt minner en på det og bringer en tilbake, det er ingen poeng i og flykte ifra seg selv og jeg innser at jeg har masse arbeide foran meg for og få bukt med disse traumene ifra fortiden, det positive er at jeg har tiden på min side og har ett klart hode nå. ❤️

 

Nå skal jeg snart hente ett familiemedlem som skal sove over her i kveld, så jeg har ordnet litt ekstra i heimen. ❤️ Jeg gleder meg til min kjære kommer ifra jobb og vi endelig kan ta helg sammen, jeg har tenkt og lage ett innlegg senere om forberedelsene jeg i dag har gjort hjemme for at helgen virkelig skal markeres og at helgefølelsen endelig kan slippe til! gled dere! 

 

 

Liker du denne bloggen? 

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg