Vi tar oss en tur til Vestkapp!

Annonselinket innlegg

Jeg er giret på å kjøre masse bil og lære meg masse! Så nå drar jeg med meg gjengen her og reiser og drar til Vestkapp (jeg holdt på å skrive Nordkapp, men det tar vi en annen dag).
Jeg har hentet min kjære på jobb, handlet på europris til gruppen for masse varer til 500kr, og fått gardiner til det kjære kjøkkenet mitt så jeg slipper å bli blendet når jeg blogger på kontoret mitt :P. Jeg har fikset korrekturlakk, og nøkkel til huset her, som jeg mistet på fylla i fjord.
Det er VELDIG merkelig for meg å si i fjord, veldig merkelig att jeg kan si att jeg ikke har drukket siden i fjord, og første gang jeg sa det var på butikken i sta, og det var en merkelig følelse. Men en god følelse.. jeg går egentlig bare å tenker att det bare er 77 dager siden, men det er jo faktisk en prestasjon og jeg tar til meg alle disse nå for tiden!
Det er ett hææærlig vær her, så når pappa har vært så snill og grei og tatt av seg tvangsarbeidet sitt med å støvesuge bilen i dag, så må vi nesten nyte dette folkens! Så nå bærer det til Selje og Nordkapp! Det blir sikkert nydelige bloggbilder, og det fortjener en blogg som dette. Jeg tar til meg alt som er skjønt rundt meg, og elsker denne nye hverdagen med sprell og masse action. Jeg tenker det er greit for en periode å være hyper, men gleder meg til jeg selv roer meg ned med nedtrappingen. Denne uka er siste innspurten på en måte. Nå slipper jeg denne overhyperfølelsen, og kroppen min kan bli normal igjen. Det blir en glede!
Jeg har også vært med min beste venninne og kosa med jentene og gutten hennes <3 og mellomste gråt når jeg måtte gå, så jeg lovet å finne på noe med dem i morra eller så snart så mulig. Forholdene i livet mitt har forandret seg, for før hadde hun ikke brydd seg når jeg gikk, men jeg har blitt mer engasjert i dem jeg er glade i, og forteller dem gjerne dette en gang for mye enn for lite. Jeg er i nuet, og er sprudlende og tilstede. Kansje det er dette de små også merker. Jeg tenker det er viktig å forklare dem alt som en kan, så min rygg og operasjon og mitt arr i mitt ansikt ble forklart og vist bilder av. Jeg tenker småfolkene også tåler litt blod så lenge en forklarer, og dem ønsker å se 🙂 ikke det att det var alvorlige bilder heller. Jeg bruker hennes mann som rådgiver når det kommer til oppussing, for i dag har jeg fått tilbud på lister, og det trenger jeg mye av når jeg skal skifte vinduene i hele huset. 50% på en dagligvarebutikk jeg er medlem i, så jeg vurderer dette tilbudet kraftig men trenger en med erfaring til å hjelpe meg, der har jeg han som ansatt… råd tar jeg imot med åpne armer, for noen områder i livet har jeg ikke snøringen på, og det gjelder også å pusse hus!

Jeg deler spleisen her i mine innlegg 🙂
https://www.spleis.no/project/99574

Også en annonse fra ellos! Her er en støygreie











Støvmopp 399kr

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg